KPSS için 1 ay ayrılmalı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan seeraddar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 242
  • Etiketler Etiketler
    kpss
Ben 2 saat çalışmayı memur olduktan sonrası için demiştim. Genelde memurlar çalışmadıkları için Ti'ye almıştım. 1 ayımı tamamen KPSS'ye ayırırım diye düşünüyorum.
Hocam senin oncelikle tum videoyu hatim etmene gerek yok. Gonderdigim Cografyayi calisirsan 10 günde biter full cekersin o konudan. 4 saatlik tarih videosunu bitir direkt testlere basla olay bitiyor.

Test videolari gonderebilirim istersen.

+90 gibi bir hedef varsa 1 ay yetmeyebilir. Tarih ve Coğrafya sanıldığı kadar hemen olacak dersler değil. En büyük avantajın matematik gibi duruyor. Ortaöğretim seviyesi nasıldır tam bilmiyorum ama Lisans seviyesinden ağır farkı yoksa o iş sıkıntı. Çok fazla parametre var.
Tavsiye olarak çıkmış son 4-5 yılın mat-türkçe kısmını çözüp seviyene bakarsan daha net tablo oluşur. Durumu güncellersen daha tutarlı konuşabiliriz. Böylesi çok havada kalır.

Türkçe ve matematigi yaptigini soyluyor. En az 95 alir.

Tarihteki 2 konu ve coğrafyadaki 2 konudan ayrı ayrı 9 tane soru geliyor. Hatta coğrafyadaki 4 konudan toplamda 13 tane soru geliyor. O yüzden hepsine çalışmam gerektiğini düşünmüyorum; bu konulara çalıştığımda büyük oranda halletmiş oluyorum. Matematik zaten TYT'nin seviye olarak çok çok altında. O yüzden hiç bakmasam da olur. son bir ay günde 4-5 saatimi ayırsam herhalde 90 üzeri gelir.

Bol şans. Umarım gönlüne göre olur. Darısı Lisans için benim başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…