Ben 2 saat çalışmayı memur olduktan sonrası için demiştim. Genelde memurlar çalışmadıkları için Ti'ye almıştım. 1 ayımı tamamen KPSS'ye ayırırım diye düşünüyorum.
Hocam senin oncelikle tum videoyu hatim etmene gerek yok. Gonderdigim Cografyayi calisirsan 10 günde biter full cekersin o konudan. 4 saatlik tarih videosunu bitir direkt testlere basla olay bitiyor.

Test videolari gonderebilirim istersen.

+90 gibi bir hedef varsa 1 ay yetmeyebilir. Tarih ve Coğrafya sanıldığı kadar hemen olacak dersler değil. En büyük avantajın matematik gibi duruyor. Ortaöğretim seviyesi nasıldır tam bilmiyorum ama Lisans seviyesinden ağır farkı yoksa o iş sıkıntı. Çok fazla parametre var.
Tavsiye olarak çıkmış son 4-5 yılın mat-türkçe kısmını çözüp seviyene bakarsan daha net tablo oluşur. Durumu güncellersen daha tutarlı konuşabiliriz. Böylesi çok havada kalır.

+90 gibi bir hedef varsa 1 ay yetmeyebilir. Tarih ve Coğrafya sanıldığı kadar hemen olacak dersler değil. En büyük avantajın matematik gibi duruyor. Ortaöğretim seviyesi nasıldır tam bilmiyorum ama Lisans seviyesinden ağır farkı yoksa o iş sıkıntı. Çok fazla parametre var.
Tavsiye olarak çıkmış son 4-5 yılın mat-türkçe kısmını çözüp seviyene bakarsan daha net tablo oluşur. Durumu güncellersen daha tutarlı konuşabiliriz. Böylesi çok havada kalır.
Türkçe ve matematigi yaptigini soyluyor. En az 95 alir.

Tarihteki 2 konu ve coğrafyadaki 2 konudan ayrı ayrı 9 tane soru geliyor. Hatta coğrafyadaki 4 konudan toplamda 13 tane soru geliyor. O yüzden hepsine çalışmam gerektiğini düşünmüyorum; bu konulara çalıştığımda büyük oranda halletmiş oluyorum. Matematik zaten TYT'nin seviye olarak çok çok altında. O yüzden hiç bakmasam da olur. son bir ay günde 4-5 saatimi ayırsam herhalde 90 üzeri gelir.

Tarihteki 2 konu ve coğrafyadaki 2 konudan ayrı ayrı 9 tane soru geliyor. Hatta coğrafyadaki 4 konudan toplamda 13 tane soru geliyor. O yüzden hepsine çalışmam gerektiğini düşünmüyorum; bu konulara çalıştığımda büyük oranda halletmiş oluyorum. Matematik zaten TYT'nin seviye olarak çok çok altında. O yüzden hiç bakmasam da olur. son bir ay günde 4-5 saatimi ayırsam herhalde 90 üzeri gelir.
Bol şans. Umarım gönlüne göre olur. Darısı Lisans için benim başıma :)

Valla hocam çalışmayacağım bu yıl KPSS'ye. Bir yerleşeyim de.
Universite kazanmak kolay. Maddi imkanin varsa oku tabii ki. :) Sahsen ben tek basima kimseden destek almadan 2 yil boyunca kafaaya koydum ac susuz okudum bitti. Bilgisayarsiz bilgisayar programciligi bitirdim. Simdiki aklim olsa lise seviyesinde KPSS girer ve saglam bir puan alir herhangi bir büro memuru veya diger teknisyen turlerinde atamami gerceklestirirdim. Kiymet yok okuyanlar icin bunu bilin oncelikle. Ilanlarin %70'i lise seviyesi icin. Örnek vereyim lise bilgisayar bitiren teknisyen olarak basvuruyor. Ben lise bilgisayar bitirdim ustune universite bilgisayar programciligi bitirdim bu ilana basvuramiyorum mesela. Anlatabildim mi? Tabii ki saglam lisans bolumleride ogretmenlik gibi bunlarda da atanamazsan ayvayi yedin yani kesinlikle. Ozel sektorde illaki is bulursun fakat sabah 8 aksam 9 calistiriyorlar. Izin alman, yedigin ictigin batiyor, gezmen batiyor. Her seyine karisiyorlar. Kurumsal firmalara zaten giremezsin dayın yoksa. Benim dayım yok babam yok. Oyle kimsesiz desteksiz bir seyler deniyorum olmuyor.