+sonsuz.Universite kazanmak kolay. Maddi imkanin varsa oku tabii ki.Sahsen ben tek basima kimseden destek almadan 2 yil boyunca kafaaya koydum ac susuz okudum bitti. Bilgisayarsiz bilgisayar programciligi bitirdim. Simdiki aklim olsa lise seviyesinde KPSS girer ve saglam bir puan alir herhangi bir büro memuru veya diger teknisyen turlerinde atamami gerceklestirirdim. Kiymet yok okuyanlar icin bunu bilin oncelikle. Ilanlarin %70'i lise seviyesi icin. Örnek vereyim lise bilgisayar bitiren teknisyen olarak basvuruyor. Ben lise bilgisayar bitirdim ustune universite bilgisayar programciligi bitirdim bu ilana basvuramiyorum mesela. Anlatabildim mi? Tabii ki saglam lisans bolumleride ogretmenlik gibi bunlarda da atanamazsan ayvayi yedin yani kesinlikle. Ozel sektorde illaki is bulursun fakat sabah 8 aksam 9 calistiriyorlar. Izin alman, yedigin ictigin batiyor, gezmen batiyor. Her seyine karisiyorlar. Kurumsal firmalara zaten giremezsin dayın yoksa. Benim dayım yok babam yok. Oyle kimsesiz desteksiz bir seyler deniyorum olmuyor.
Mevcut sistem Lisans okuyanları cezalandırmak üzerine. 100 kere hakkım olsa 100ünde de Liseden atanmaya bakardım. Memur olmak gibi bir hedefiniz varsa üniversiteyi okumayın. Okuyacaksanız da bitirmeden önce atanmaya çalışın.