Ömer17301

Uzman
KPSS sınavına hazırlıyorum, temelim biraz kötü. Şenol hoca bu sene Benim Hocam yayınları ile videolar çekmiş, izliyen var mı?

Videoları bilen kişiye göre mi, yoksa her şeye değiniyor, açıklıyor mu?

KPSS sınavına hazırlıyorum, temelim biraz kötü. Şenol hoca bu sene Benim Hocam yayınları ile videolar çekmiş, izliyen var mı?

TYT hocalarına bakın. KPSS matematikte bana göre hitap eden bir hoca yok. KPSS soru tipleri artık TYT tarafına doğru yöneldi. Zaten konular aynı. Bıyıklı matematik vs. bakabilirsiniz.

Temel mat serisi var mış sanırım eğer temelin kötüyse önce orayı izle. Ben direkt KPSS listesini izliyorum. Mesela 10 soru çözdüyse videoda en basit/temel sorudan çözerek kademe arttırıyor. Seviyesi çok mu yüksek bence değil. Yeterli olur mu bence olur. İlla hoca arayışındaysan piyasada adı geçenlere 1 2 tur göz at. Şahsen ben duyduğum hocaları listeye aldım öyle 1.75x de izliyorum. Zaten tekrar için 2.bir tur dönmen gerekecektir. Orada hocayı değiştirebilirsin.

Kaldı ki matematik kısmı daha çok bol bol bocalamaya bağlı. Belirli konulara yoğunlaşarak hedefine bağlı olarak 10 15 net yaptıracak düzeyde çalışabilirsin.

4 işlem becerisi + senaryo kurma becerisini bir şekilde kazanmak lazım. Liseden çıkışın tazeyse daha rahat halledersin.