29.07.2026-10.08.2026 23.59'a kadar vaktiniz var. Başvuruları kaçırmayın çünkü geç başvurular daha pahalı oluyor. Herkese başarılar dilerim, Allah herkesin gönlüne göre versin. 800 lira ücreti var.

Memur olmak bile zengin isi ben yoruldum. Deneme siparis ettim biraz gec siparis etmek zorunda kaldim bunlar 1600 lira tuttu ne yapacam ne edicem bilmiyorum. Iyice daraldim bunaldım.
Denemeye kitaba deftere güç dayanmaz malesef. Mecbur PDF. 1 tane genel denemenin fiyatı 30-45 TL ye denk geliyor. PC den test , deneme çözmekten de kör olacağım yakında :D

Denemeye kitaba deftere güç dayanmaz malesef. Mecbur PDF. 1 tane genel denemenin fiyatı 30-45 TL ye denk geliyor. PC den test , deneme çözmekten de kör olacağım yakında :D
Hocam bulundugum sehirde o isi yapan yoktu ve internetten de almaya cesaret edemedim bozuk veya istedigim netlikte gelmez diye. Maddiyat meselesi maalesef. PDF'ler icin bana 3000 lira fiyat cekti kirtasiyeci tanesi 1 liradan. Toplam 6 denem 1 tane cikmis sorulari daha ucuza aldim. Mersin gibi yerde yasasam üniversite caddesinde hallederdim bunu. xD Bilgisayarim olsa yine cikartmakla ugrasmazdim bunlari. 2017 ÖSYM sinavinda sadece laptop ve a4 kagidi ile 1 ay calisarak en cok istedigim bolumu kazanmistim. Fakat simdi telefondan olmuo maalesef zor. Ekran kucuk vs. Say say bitmez. Keske laptop alaydim gecen yil param varken.

Bu arada hesapladim aldigim deneme setleri 6000 küsür soruya takebul ediyor buyuk ihtimal yetismeyebilir fakat ben yinede elimden geleni yapacagim. Allah'in izniyle soyle 85-96 arasi puan almak istiyorum.

Ayrica vatandaşlık bilgim sifir hic calismadim. Zaman yok. xD

Hocam bulundugum sehirde o isi yapan yoktu ve internetten de almaya cesaret edemedim bozuk veya istedigim netlikte gelmez diye. Maddiyat meselesi maalesef. PDF'ler icin bana 3000 lira fiyat cekti kirtasiyeci tanesi 1 liradan. Toplam 6 denem 1 tane cikmis sorulari daha ucuza aldim. Mersin gibi yerde yasasam üniversite caddesinde hallederdim bunu. xD Bilgisayarim olsa yine cikartmakla ugrasmazdim bunlari. 2017 ÖSYM sinavinda sadece laptop ve a4 kagidi ile 1 ay calisarak en cok istedigim bolumu kazanmistim. Fakat simdi telefondan olmuo maalesef zor. Ekran kucuk vs. Say say bitmez. Keske laptop alaydim gecen yil param varken.

Bu arada hesapladim aldigim deneme setleri 6000 küsür soruya takebul ediyor buyuk ihtimal yetismeyebilir fakat ben yinede elimden geleni yapacagim. Allah'in izniyle soyle 85-96 arasi puan almak istiyorum.

Ayrica vatandaşlık bilgim sifir hic calismadim. Zaman yok. xD
Eğer yola para veriyorsan kırtasiyeden PDF çıkartmak hemen hemen kitapla aynı paraya denk geliyor. Tekte gidip +binTL bayılıcan ki olsun. Allahtan PC var da o şekilde ilerliyoruz ama yorucu işte. Akşama kadar mavi ışık , ekrana bakmaktan vücut ağrısı :D bilmem ne derken ister istemez kitap kadar olmuyor.

İndeksin sitesi sanırım en uygun yer. Oranın tek sıkıntısı 1000TL üzeri kargo ücretsiz olması. Kitap alacaklar buraya baksın.

Lisans için 96 diyorsan sıkıntııı. Bende şuan genel denemelerde ortalama 80-85. Vatandaşlık + Mat hızlanırsam 90 görürüz inş. 2024 kadar puanlar düşük olmaz ama nasip. Mühendislik 85-86 ile kapatan felan var yani. Kaçan balık çok büyük.

Vatandaşlığı takma ya halledilir o. Vat+Genel den 9/15 e direkt razıyım :D