Ömer_Yeter
Yetkin
Önümüzdeki yıl KPSS Ön Lisans oturumuna gireceğim. Önerileriniz varsa yorum olarak yazarsanız memnun olurum.
Lisans ve Ön Lisans icin hicbir fark yok diyor Lisans icin giren arkadasim. Konular ayniymis.Ön Lisans oturumunu bilmiyorum lakin Lisans oturumu için konuşacak olursak sorular basit lakin süre yetmiyor. 120 soruya 130 dakika oldukça az. Ön Lisans'ta da 120 soru 130 dakika var lakin zorluğunu bilmiyorum. KPSS'nin ilk oturumu için söyleyeceğim tek şey, bol bol süreli deneme çözmen olacaktır.
Keşke 2 yıllık okumak yerine lise mezunu kalsaydım diyeceksin. Sınava normal sırasıyla başla.
Okunulan bölüme göre değişir. 2 yıllık bölümden düşük puanla memur olarak atanan bir çok tanıdığım var. 4 yıllık okuyup işsiz kalanlar da. Burada 4 yıllık okumayın demiyorum ama hedef memurluksa kolay atanabilecek 2 yıllık bölümler gayet de mantıklı.Keşke 2 yıllık okumak yerine lise mezunu kalsaydım diyeceksin. Sınava normal sırasıyla başla.
Neden ki? Ne farkı var tam olarak?Keşke 2 yıllık okumak yerine lise mezunu kalsaydım diyeceksin. Sınava normal sırasıyla başla.
Bence en saçma sorular ön lisansta. 2 dönem girdim kendimden de kaynaklı ama sorular aşırı kafa yorucu ve çelişkili. Bazı sorularda 3 şık birbirinin tıpa tıpı gibi.Ön Lisans'ta konular aynı olsa da sorular daha kolay oluyor.