Ön Lisans oturumunu bilmiyorum lakin Lisans oturumu için konuşacak olursak sorular basit lakin süre yetmiyor. 120 soruya 130 dakika oldukça az. Ön Lisans'ta da 120 soru 130 dakika var lakin zorluğunu bilmiyorum. KPSS'nin ilk oturumu için söyleyeceğim tek şey, bol bol süreli deneme çözmen olacaktır.
Ön Lisans oturumunu bilmiyorum lakin Lisans oturumu için konuşacak olursak sorular basit lakin süre yetmiyor. 120 soruya 130 dakika oldukça az. Ön Lisans'ta da 120 soru 130 dakika var lakin zorluğunu bilmiyorum. KPSS'nin ilk oturumu için söyleyeceğim tek şey, bol bol süreli deneme çözmen olacaktır.
Lise seviyesindeki bilgisayar diplomamla 50 defa atanmistim. Salak gibi gittim ön lisans bitirdim. Memur olduktan sonra lisans bitirir sonra da kadro yükseltirdim simdiki aklim olsa.
Okunulan bölüme göre değişir. 2 yıllık bölümden düşük puanla memur olarak atanan bir çok tanıdığım var. 4 yıllık okuyup işsiz kalanlar da. Burada 4 yıllık okumayın demiyorum ama hedef memurluksa kolay atanabilecek 2 yıllık bölümler gayet de mantıklı.
Bence en saçma sorular ön lisansta. 2 dönem girdim kendimden de kaynaklı ama sorular aşırı kafa yorucu ve çelişkili. Bazı sorularda 3 şık birbirinin tıpa tıpı gibi.