Sıradan İnsan
Başarılı
Arkadaşlar şu anda sınava kimler çalışıyor? Eğer çalışan varsa kitap vermek istiyorum. Ama biraz çözülmüş.
YKS'ye hazırlanıyorum, olurda 2-3 sene içerisinde bir yere yerleşmediysem o zaman KPSS için bu konuda görüşelim.Arkadaşlar şu anda sınava kimler çalışıyor? Eğer çalışan varsa kitap vermek istiyorum. Ama biraz çözülmüş.
Nerede yaşıyorsun?YKS'ye hazırlanıyorum, olurda 2-3 sene içerisinde bir yere yerleşmediysem o zaman KPSS için bu konuda görüşelim.![]()
Sakarya, daha açık adres istersen DM'den atabilirim hocam.
Hocam bende Aksaray'dayım. Aksaray'da tanıdığınız arkadaş var mı?Sakarya, daha açık adres istersen DM'den atabilirim hocam.![]()
Yok, neden sordunuz ki? Öyle bir ilçe olduğunu bile ilk sizden öğrendim.Hocam bende Aksaray'dayım. Aksaray'da tanıdığınız arkadaş var mı?
Hocam kitabı size vermek istiyorum. Onun için sordum.Yok, neden sordunuz ki? Öyle bir ilçe olduğunu bile ilk sizden öğrendim.![]()
İyi niyetiniz için teşşekkürler hocam, mesajlara bakınca biraz kaba davranmışım gibi hissettim. Niyetiniz yeterli, hayatınıza sizin gibi iyi insanlar çıkar umarım. KPSS sınavınız bol netli geçsin.Hocam kitabı size vermek istiyorum. Onun için sordum.
Ben girdim hocam, o yüzden satıyorum. Siz Sakarya'nın merkez ilçesinde misiniz? Bizim sınıfta bir Sakaryalı var.İyi niyetiniz için teşşekkürler hocam, mesajlara bakınca biraz kaba davranmışım gibi hissettim. Niyetiniz yeterli, hayatınıza sizin gibi iyi insanlar çıkar umarım. KPSS sınavınız bol netli geçsin.
Ben girdim hocam, o yüzden satıyorum. Siz Sakarya'nın merkez ilçesinde misiniz? Bizim sınıfta bir Sakaryalı var.