KPSS sınavına hazırlanıyor musunuz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Sıradan İnsan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 149
  • Etiketler Etiketler
    kpss

Sıradan İnsan

Başarılı
Arkadaşlar şu anda sınava kimler çalışıyor? Eğer çalışan varsa kitap vermek istiyorum. Ama biraz çözülmüş.

Arkadaşlar şu anda sınava kimler çalışıyor? Eğer çalışan varsa kitap vermek istiyorum. Ama biraz çözülmüş.
YKS'ye hazırlanıyorum, olurda 2-3 sene içerisinde bir yere yerleşmediysem o zaman KPSS için bu konuda görüşelim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kitabı size vermek istiyorum. Onun için sordum.
İyi niyetiniz için teşşekkürler hocam, mesajlara bakınca biraz kaba davranmışım gibi hissettim. Niyetiniz yeterli, hayatınıza sizin gibi iyi insanlar çıkar umarım. KPSS sınavınız bol netli geçsin.

İyi niyetiniz için teşşekkürler hocam, mesajlara bakınca biraz kaba davranmışım gibi hissettim. Niyetiniz yeterli, hayatınıza sizin gibi iyi insanlar çıkar umarım. KPSS sınavınız bol netli geçsin.
Ben girdim hocam, o yüzden satıyorum. Siz Sakarya'nın merkez ilçesinde misiniz? Bizim sınıfta bir Sakaryalı var.

Ben girdim hocam, o yüzden satıyorum. Siz Sakarya'nın merkez ilçesinde misiniz? Bizim sınıfta bir Sakaryalı var.

Merkez taraflarında oturuyorum, kitap eksiğim yok teşekkürler. Bana yapabileceğiniz en iyi iyilik, ihtiyaç sahibi birine o kitabı hediye etmeniz olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…