Bu sinav hayatimizi sekillendiren yegane bir sinav oldugundan dolayi cok kafama takiyorum. Her soru cozdugumde yeni seyler ogreniyorum ve vay be diyorum. Isin komik yani ise bildigimi de unutuyorum. Tarih bolumu ozellikle. Ecdadimiz derya deniz bir tarih yazmis, oku oku bitmiyor. Tanzimat Donemi, islahatlar bunlar cok onemli konular; en az 5 defa bu soru cikti karsima, her defasinda da yanlis isaretledim. Okuyorum, ogreniyorum, 2 gun sonra tekrar unutuyorum. Basit netler boylece kayip gidiyor.

Matematik ise bazen kafam basiyor fena halde hem de ve problemler sorularini cozuyorum. 1 gun sonra baska bir denemede baska sorulari gorunce beynim duruyor desem yeridir ve oylece bakiyorum soruya, bu ne demek oluyor diye. Fena halde strese girdim. 85 ustu almam gerekli ama zor gibi gozukuyor. Merkezi atanma icin ise minimum 90 almam gerekli. O aradaki 5 puan bir turlu cikmiyor. 80-85 alip mulakat mulakat gezmek istemiyorum cunku maddi acidan zor ve agzinizla kuş tutsaniz o mulakati gecemesi zor. Ne yapacagim ne edecegim bilmiyorum. Fena halde strese girdim.

Bir yandan ailem tarafindan dislanmisim annemin varsa yoksa buyuk oglu. Her seyini ona gore kurmus annem. Babam zaten dusmanim gibi ayni evde iki yabanciyiz. Isin icinden cikamiyorum. Ne olacak ne bitecek bilmiyorum. Belirsizlikler fena halde beni strese sokuyor. Sanirim dert cekmeye gelmisim dunyaya.

Son düzenleyen: Moderatör: