Buralardan gelen soruları yapma niyetim var. En pratik notlara nereden ulaşırım? YouTube'da bir kanal, Vatandaşlık için 200 sayfalık not vermiş. Alt tarafı 9 soru var. Tarihle aynı miktarda not yükü vermiş adam. Pratik notlar veren gerçek bir hoca ve kaynak var mı, işini ticarete dökmeyen?

Buralardan gelen soruları yapma niyetim var. En pratik notlara nereden ulaşırım? YouTube'da bir kanal, Vatandaşlık için 200 sayfalık not vermiş. Alt tarafı 9 soru var. Tarihle aynı miktarda not yükü vermiş adam. Pratik notlar veren gerçek bir hoca ve kaynak var mı, işini ticarete dökmeyen?
Günceler bilgiler için Twitter, İG, PDF ler üzerinden göz taraması yaparak günlük 10-20dk bakmak lazım. Telegramda bolca pdf bulursun. Oturup çalışılacak bir bölüm değil (bence). 3/6 yaparsak öpüp başımıza koymak lazım.

Vatandaşlıkta "Yasemin Özkanlı" Hoca tavsiyesini almıştım. Henüz inceleme fırsatım olmadı ama oynatma listesi kısa. En azından 1.5x 2x de izlesen genel fikirde yardımcı olur. Telegramda özet notlara denk geldiğimi hatırlıyorum. Belki işini görecek tarzda bulursun ama herhangi bir hocanın ders notu + yazdığım hocadan da video ile devam etmen de iyi bir seçenek olabilir.

Ben buna calisacam. Gidip onlarca saatlik videoyu izleyemem. Artık ne olacaksa olsun benim acimdan fena bunaldım. 😅