Herkesin tam anlamiyla ölçülmesi icin sart. Kimisi Fen bilimlerinde iyi, kimisi Matematik, kimisi Tarih vs.

Varolan mantıksızlıktan bir mantık üretmeye çalışıyorsunuz gibi. Aynı sınavla vinç operatörü de herhangi bir kuruma denetimci de alınabiliyor. Bence içerikten ziyade, sınavın kendisi problem.

Ayrıca fizik, kimya, biyoloji bilip de onun işe yönelik kullanımında bilgi sahibi olmamak da var. Çok da tutulacak bir dal yok gibi.

Varolan mantıksızlıktan bir mantık üretmeye çalışıyorsunuz gibi. Aynı sınavla vinç operatörü de herhangi bir kuruma denetimci de alınabiliyor. Bence içerikten ziyade, sınavın kendisi problem.
Heheh evet haklisin. xD Keske yerim yurdum olaydi hic ugrasmazdim. xD

Tamam işte bu derslerin yoğunluğu yetiyor. Bir de ekstra derslere hiç gerek yok.
Matematikten 10 soru yapabiliyorsan 20 soru daha yapabiliirsin. Matematik isin aslinda en kolayi. Sifir matrmatigimle bile problemleri mantik yuruterek cozuyorum. Gecen 6 soru cozdum ama uzun suruyor cozmem. Bunu ben yapiyorsam temelim olaydi neler yapardim.

KPSS'ye girenlerin çoğu memurluk için giriyor. Diğer dersler az da olsa bir işlerine yarıyor. Fen ne işlerine yarayacak bu saatten sonra.

Matematikten 10 soru yapabiliyorsan 20 soru daha yapabiliirsin. Matematik isin aslinda en kolayi. Sifir matrmatigimle bile problemleri mantik yuruterek cozuyorum. Gecen 6 soru cozdum ama uzun suruyor cozmem. Bunu ben yapiyorsam temelim olaydi neler yapardim.
Demek ki sayısal beceriniz varmış da yapabiliyormuşsunuz, Matematiğin M'sini anlamayan insanlar için basit değil. Sınava girenlerin yaşı genelde büyük olduğu için ekstra kolay yapıyorlar. Birçok senaryoda dediğiniz dersler hem işlevsiz kalıyor hem de gereksiz oluyor. Şu anki sistem iyi insanlar açısından.