D4C 75 Yetkin Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 1.203 Çözümler 2 Beğeniler 975 Bugün 20:40 #11 Superuser do dedi: Gelir göstermeden o limitin çok aşmasını bekleme hocam haberin olsun. Genişletmek için tıkla... Maaşlı, sigortalı çalışansa gelir göstermesine gerek yok.
Superuser do dedi: Gelir göstermeden o limitin çok aşmasını bekleme hocam haberin olsun. Genişletmek için tıkla... Maaşlı, sigortalı çalışansa gelir göstermesine gerek yok.
KS KS oğuz sasi 75 Üstün Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 1.614 Çözümler 7 Beğeniler 740 Yer cehennem Bugün 20:40 #12 Superuser do dedi: Maaş bordoronu al, bankaya git. Kesin çözüm bu hocam, o zaman gerçekten tatmin edici miktarları alırsın. Genişletmek için tıkla... Tatmin edici değil de şöyle 15K olsun daha üstünü istemiyorum ya. Oda taksitle bir şeyler almak için istiyorum. O kadarına bile ihtiyacım olmuyor.
Superuser do dedi: Maaş bordoronu al, bankaya git. Kesin çözüm bu hocam, o zaman gerçekten tatmin edici miktarları alırsın. Genişletmek için tıkla... Tatmin edici değil de şöyle 15K olsun daha üstünü istemiyorum ya. Oda taksitle bir şeyler almak için istiyorum. O kadarına bile ihtiyacım olmuyor.
d0m 75 Uzman Katılım 13 Ekim 2025 Mesajlar 986 Çözümler 11 Beğeniler 885 Yer Ankara Bugün 20:40 #13 D4C dedi: Maaşlı, sigortalı çalışansa gelir göstermesine gerek yok. Genişletmek için tıkla... Bankada çalışıyor olarak görünmesi gerekiyor diye biliyorum.
D4C dedi: Maaşlı, sigortalı çalışansa gelir göstermesine gerek yok. Genişletmek için tıkla... Bankada çalışıyor olarak görünmesi gerekiyor diye biliyorum.
Superuser do 25 Çalışkan Katılım 16 Temmuz 2026 Mesajlar 294 Makaleler 4 Çözümler 2 Beğeniler 246 Bugün 20:41 #14 D4C dedi: Maaşlı, sigortalı çalışansa gelir göstermesine gerek yok. Genişletmek için tıkla... Kanka dediğin şeye zaten gelir deniyor.
D4C dedi: Maaşlı, sigortalı çalışansa gelir göstermesine gerek yok. Genişletmek için tıkla... Kanka dediğin şeye zaten gelir deniyor.
yusufumm07 75 Üstün Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 4.112 Çözümler 10 Beğeniler 1.971 Bugün 20:42 #15 Evet, yükselir. TEB yükseltmişti kendi kendine.
D4C 75 Yetkin Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 1.203 Çözümler 2 Beğeniler 975 Bugün 20:42 #16 Superuser do dedi: Kanka dediğin şeye zaten gelir deniyor. Genişletmek için tıkla... Özellikle bankaya gidip göstermesine gerek yok yani.
Superuser do dedi: Kanka dediğin şeye zaten gelir deniyor. Genişletmek için tıkla... Özellikle bankaya gidip göstermesine gerek yok yani.
Superuser do 25 Çalışkan Katılım 16 Temmuz 2026 Mesajlar 294 Makaleler 4 Çözümler 2 Beğeniler 246 Bugün 20:42 #17 d0m dedi: Bankada çalışıyor olarak görünmesi gerekiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadaş sanırsam yeni başlamış işe, maaş bordrosunu alıp gitmesi lazım. Bu kadar düşük limit vermezler normalde.
d0m dedi: Bankada çalışıyor olarak görünmesi gerekiyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Arkadaş sanırsam yeni başlamış işe, maaş bordrosunu alıp gitmesi lazım. Bu kadar düşük limit vermezler normalde.
KS KS oğuz sasi 75 Üstün Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 1.614 Çözümler 7 Beğeniler 740 Yer cehennem Bugün 20:42 #18 Superuser do dedi: Arkadaş sanırsam yeni başlamış işe, maaş bordrosunu alıp gitmesi lazım. Bu kadar düşük limit vermezler normalde. Genişletmek için tıkla... Evet daha 2 oluyor. Ama kartıda yeni aldım hatta banka hesabını yeni açtım. 3 ay oldu
Superuser do dedi: Arkadaş sanırsam yeni başlamış işe, maaş bordrosunu alıp gitmesi lazım. Bu kadar düşük limit vermezler normalde. Genişletmek için tıkla... Evet daha 2 oluyor. Ama kartıda yeni aldım hatta banka hesabını yeni açtım. 3 ay oldu
Superuser do 25 Çalışkan Katılım 16 Temmuz 2026 Mesajlar 294 Makaleler 4 Çözümler 2 Beğeniler 246 Bugün 20:43 #19 D4C dedi: Özellikle bankaya gidip göstermesine gerek yok yani. Genişletmek için tıkla... Limitini artırmaya çalışsın bakalım, yüksek ihtimalle gelir gösterin diyecektir.
D4C dedi: Özellikle bankaya gidip göstermesine gerek yok yani. Genişletmek için tıkla... Limitini artırmaya çalışsın bakalım, yüksek ihtimalle gelir gösterin diyecektir.
Superuser do 25 Çalışkan Katılım 16 Temmuz 2026 Mesajlar 294 Makaleler 4 Çözümler 2 Beğeniler 246 Bugün 20:43 #20 oğuz sasi dedi: Evet daha 2 oluyor. Ama kartıda yeni aldım hatta banka hesabını yeni açtım. 3 ay oldu Genişletmek için tıkla... İşe başlayalı ne kadar oldu?
oğuz sasi dedi: Evet daha 2 oluyor. Ama kartıda yeni aldım hatta banka hesabını yeni açtım. 3 ay oldu Genişletmek için tıkla... İşe başlayalı ne kadar oldu?