Kredi kartı limiti nasıl arttırılır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tech_tr
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 191

tech_tr

Uzman
Genel anlamda ilk defa kredi kartı başvurusunda bulundum. 2.000TL limit verdiler. Fiziksel kart gelince limit arttırma başvurusu yapacağım da sizce limit arttırırlar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Genel anlamda ilk defa kredi kartı başvurusunda bulundum. 2.000TL limit verdiler. Fiziksel kart gelince limit arttırma başvurusu yapacağım da sizce limit arttırırlar mı?

Limiti arttırmaları onlara kalmış gelir vs beyan edersen veya taşıt vs bir şeyin olduğu gözükürse limit verirler.

Bende başvuru yaparken tahmin ettiğimiz aylık gelir diye yazıyordu.

Maaş bordosu yoksa, alamaz.

Yani zamanla artar limit ancak belirli bir yere kadar.

Benim kendi şirketim var fakat sistemde vs gözükmüyorum diye biliyorum çalışıyor olarak.
Sadece bağ-kur ödüyorum.

Yeni sistem şimdilik bu şekilde çalışıyor, kart sana ulaşana kadar limit öyle kalacak. Kart sana ulaştıktan sonra uygulamadan şifreni belirleyeceksin ondan sonra limit arttırma seçeneği karşına çıkıcacak, limit arttır seceneği otomatik çıkmaz ise uygulama içinde ayarı var oradan limit artırmaya baş vurursun. Daha önce geciken ödemesi varsa ya da kredi puanı düşükse sıkıntı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…