tech_tr

Uzman
Hocam aktif olarak Yapı Kredi Hepsiburada premium Worldcard kullancısıyım.
10bin TL üstü ürünlere 10taksit vs kampanyaları mevcut.
Bu attığınız ekran kartında da.
10taksit vade farksız yapıyor.

Bilgilerin doğruluğunu kendiniz kontrol ediniz.
Ve her 500TL üstü harcamaya 100TL veriyor 1K ya kadar.
  • 200 TL ve üzeri Hepsiburada alışverişlerinin %10'u hepsipara olarak Hepsipay'e yüklenir. 1 siparişte maksimum 65 TL kazanılır.

Ve 1yıl HB premium üyeliği veriyor bedava kargo HBO Max gibi güzel kampanyaları mevcut.

Vade farksız taksit için bile alınacak bir kart.

Ama ilk defa Yapı Kredi kredi kartına başvuranlara özel sanırsam.
Genel anlamda ilk defa kredi kartı başvurusunda bulundum. 2.000TL limit verdiler. Fiziksel kart gelince limit arttırma başvurusu yapacağım da sizce limit arttırırlar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Genel anlamda ilk defa kredi kartı başvurusunda bulundum. 2.000TL limit verdiler. Fiziksel kart gelince limit arttırma başvurusu yapacağım da sizce limit arttırırlar mı?

Limiti arttırmaları onlara kalmış gelir vs beyan edersen veya taşıt vs bir şeyin olduğu gözükürse limit verirler.

Bende başvuru yaparken tahmin ettiğimiz aylık gelir diye yazıyordu.

Maaş bordosu yoksa, alamaz.

Yani zamanla artar limit ancak belirli bir yere kadar.

Benim kendi şirketim var fakat sistemde vs gözükmüyorum diye biliyorum çalışıyor olarak.
Sadece bağ-kur ödüyorum.

Yeni sistem şimdilik bu şekilde çalışıyor, kart sana ulaşana kadar limit öyle kalacak. Kart sana ulaştıktan sonra uygulamadan şifreni belirleyeceksin ondan sonra limit arttırma seçeneği karşına çıkıcacak, limit arttır seceneği otomatik çıkmaz ise uygulama içinde ayarı var oradan limit artırmaya baş vurursun. Daha önce geciken ödemesi varsa ya da kredi puanı düşükse sıkıntı olabilir.