Merhaba. Hiç birisinin tam olarak artısı yok, sadece anlaştığı şirketler farklı. Örneğin yakıt alımı için YapıKredi World card Opet'te avantajlı, farklı bir kart Shell'de gibi.

Bunun dışında tam olarak ne için kullanacaksanız? Eğer alışveriş için ise, kanunla kısıtlanmış ürünler hariç Hepsiburada Premium World kart vade farksız 9 taksit yapıyor bütün ürünlere. Dün bu şekilde normalde bütçemi zorlayacak OLED bir monitör alabildim 9 taksitle örneğin.

Tabii benim maaş bankam olduğundan YapıKredi de kart ücreti ödemiyorum ama eğer öğrenci iseniz EnPara vs. mantıklı olabilir sizin için aidat ödememek için.

@ShadowLegion hocamın da dediği gibi çok aman aman farkları yok, eğer aidat ödemek istemiyorsanız ve uygulamanın tasarımı vs sizi için önemli değilse Enpara müthiş bir tercih olacaktır. Benim farklı olarak demek istediğim şey ise bölgenizde en çok ATM’si olan hangi banka ise ondan çıkartmanız olacaktır. Önerim Garanti BBVA.

Vade farksız taksit anlaşması hangisinde çok ise onu al kampanyaların hepsi leş kampanyalara kapılma, zaten aidat kesip senden geri almaya çalışıyorlar. Garanti birçok yere 6-9 taksit yapıyor.