Yer
Konoha
Tablet almam lazım. Ailem izin vermiyor ve kartta vermiyorlar. Param tek seferde almaya yetiyor fakat ben tek seferde ödeme yapmak istemiyorum. Nasıl yapabiliriz?

Bankalar kredi limitini düşük veriyor, öğrenci olduğum için. Alışveriş kredisini vermiyorlar.

Halkbank, Ziraat, Vakıf ve Garanti ile görüştüm bu süreçte.

Tablet almam lazım. Ailem izin vermiyor ve kartta vermiyorlar. Param tek seferde almaya yetiyor fakat ben tek seferde ödeme yapmak istemiyorum. Nasıl yapabiliriz?

Bankalar kredi limitini düşük veriyor, öğrenci olduğum için. Alışveriş kredisini vermiyorlar.

Halkbank, Ziraat, Vakıf ve Garanti ile görüştüm bu süreçte.
Ne kadar bir limit gerekiyor?

Yaş kaç? Paran tek seferde yetiyorsa babanın maaş kartına parayı yatırın, tek seferde internetten alabiliyorsunuz. Borç falan olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaş kaç? Paran tek seferde yetiyorsa babanın maaş kartına parayı yatırın, tek seferde internetten alabiliyorsunuz. Borç falan olmaz.
Tek seferde almayı ben de biliyorum. Yaş 20.
Bu sefer ay sonuna para kalmaz cebimde. Ve belirttiğim üzere ailem izin vermiyor. Konuyu dikkatli okuyalım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tablet 16-17K. Ama verilen limitler 3-4K. 6 taksitle alacağım. Hesabımda da yeteri kadar para var tek çekim için. Ama bu seferde cebimde para kalmıyor😀
Akbank axess platinium dene. Başta 20k verirler sonrasında 200k ya bile arttırabilirsin de senin için gereksiz olur kredi işlerine bulaşmanı önermem. Her ay ufak da olsa gelirin varsa taksitle almak daha mantıklı olabilir. Sadece işin bitince kartı kapatırsın yıllık yalan olmasın 1k falandı galiba aidatı.

Akbank axess platinium dene. Başta 20k verirler sonrasında 200k ya bile arttırabilirsin de senin için gereksiz olur kredi işlerine bulaşmanı önermem. Her ay ufak da olsa gelirin varsa taksitle almak daha mantıklı olabilir. Sadece işin bitince kartı kapatırsın yıllık yalan olmasın 1k falandı galiba aidatı.
Öğrenciyim, sıkıntı çıkarırlar mı?

Biraz zor olacak ama bir akraba veya arkadaşınız yok mu? Yani onun bilgilerini yazın. Her ay ona taksit verin.
1789648225784.webp

Elden taksit yapmayacaksanız kredi kartsız alma yöntemi yok. Bir ara Hepsiburada'nın kredi limitinize göre tanımladığı limit vardı fakat bankalar size 3 - 4 bin limit veriyorsa Hepsiburada'da vermez sanırım.