Koneko Toujou

Üstün
Yer
Cehennemin dibi
Arkadaşlar çok bir bilgim yok. Çeşitli platformlardan coinler alıp biriktireceğim bazen de kafama eserse mining yapacağım. Bu işlemler sonucunda coinleri hangi cüzdan uygulamasında toplamam en mantıklısı olur? Şu anda sadece MetaMask seçeneği var elimde.

Arkadaşlar çok bir bilgim yok. Çeşitli platformlardan coinler alıp biriktireceğim bazen de kafama eserse mining yapacağım. Bu işlemler sonucunda coinleri hangi cüzdan uygulamasında toplamam en mantıklısı olur? Şu anda sadece MetaMask seçeneği var elimde.
Soğuk cüzdan iyidir mümkünse. MetaMask de sağlamdır ancak ben BTC türk veya Binance cüzdanı kullanmanızı tavsiye ederim. Alırken de satarken de bir sıkıntı yaşamazsınız.

Hocam bir de hangi coinleri alacaksınız, merak ettim. Dolandırılmayın diye soruyorum.

Son düzenleme:
Soğuk cüzdan iyidir mümkünse. MetaMask de sağlamdır ancak ben BtcTurk veya Binance cüzdanı kullanmanızı tavsiye ederim. Alırken de satarken de bir sıkıntı yaşamazsınız.

Hocam bir de hangi coinleri alacaksınız, merak ettim. Dolandırılmayın diye soruyorum.

Genel olarak BTC sol gibi ana coinlerden biriktireceğim. Ayrıyeten işlemci mining ine açık coinleri araştırıp belli aralıklarla onları kazacağım. En son verus coin vardı mining e açık. Şu an araştırmadım.

Genel olarak BTC sol gibi ana coinlerden biriktireceğim. Ayrıyeten işlemci mining ine açık coinleri araştırıp belli aralıklarla onları kazacağım. En son verus coin vardı mining e açık. Şu an araştırmadım.
Aman hocam dandik bir meme coin falan almayın. Batarsınız. Ancak BTC iyi. Biraz Ethereum da alın. BTC altındır. ETH gümüş. (Yatırım tavsiyesi değildir)

Bu arada Ethereum mining yapılabiliyor.

Aman hocam dandik bir meme coin falan almayın. Batarsınız. Ancak BTC iyi. Biraz Ethereum da alın. BTC altındır. ETH gümüş. (yatırım tavsiyesi değildir)

Bu arada Ethereum mining yapılabiliyor.

İşlemci ile yapılabiliyor mu? Bakarım ona da. Meme coinlerle işim yok. Ana büyük coinlerden alım yaparım genelde.

Zaman gecmis ama cevap vereyim, mining isine girme harcadigin zamana degmez. Digerleri icin de Coinbase Wallet kullanabilirsin, sanirim dogrudan SOL destekliyordu.