Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
2
Yer
Middle Earth🧙‍♂️
Merhaba.

İşi bu olan veya piyasaya gerçekten hakim ve bilgisi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum. BTC ve alt coinler çakılmış durumda. Gelen düzeltmeler çok can yaktı. Piyasaya hakim arkadaşların yorumları nelerdir? Ayrıca Floki ve Doge hakkında bilgi sahibi olanları da bekliyorum.

Merhaba.

İşi bu olan veya piyasaya gerçekten hakim ve bilgisi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum. BTC ve alt coinler çakılmış durumda. Gelen düzeltmeler çok can yaktı. Piyasaya hakim arkadaşların yorumları nelerdir? Ayrıca floki ve doge hakkında bilgi sahibi olanları da bekliyorum.

Hocam şahsi görüşümdür, Trump coin için zemin hazırlanıyor.

DXY yükselme yaptığı zaman BTC dahil fiyat düşer. DXY'nin yükselmesi bana göre Trump gibi sağcı politikacıların etkisi. Piyasalar bu tip tutumları sever. Yoksa BTC'nin düştüğü yok mini bir ralli sadece. Rallilerde silkeleme olayını sık görüyoruz. Hızlı düşüş ve yükselişlere gebe bir dönem.

En önemli etkenler bunlar.

Merhaba.

İşi bu olan veya piyasaya gerçekten hakim ve bilgisi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum. BTC ve alt coinler çakılmış durumda. Gelen düzeltmeler çok can yaktı. Piyasaya hakim arkadaşların yorumları nelerdir? Ayrıca Floki ve Doge hakkında bilgi sahibi olanları da bekliyorum.
Ethereum directen red yedi, altcoinlerde Binance sanirsam SOL satmis, onun disinda ekstra bi' sey yok.

DXY yükselme yaptığı zaman BTC dahil fiyat düşer. DXY'nin yükselmesi bana göre Trump gibi sağcı politikacıların etkisi. Piyasalar bu tip tutumları sever. Yoksa BTC'nin düştüğü yok mini bir ralli sadece. Rallilerde silkeleme olayını sık görüyoruz. Hızlı düşüş ve yükselişlere gebe bir dönem.

En önemli etkenler bunlar.
O minik ralli bizden çok şey götürdü :D Alt coinlerin yükselmesini bekliyorum uzunca bir süredir. Aralık ayından beri sert bir düşüş var ne yazık ki. Daha ne kadar sürer merak ediyorum.

Ethereum directen red yedi, altcoinlerde Binance sanirsam SOL satmis, onun disinda ekstra bi' sey yok.
SOL satmak nedir abi? Binance'yi linçlemek lazım.

O minik ralli bizden çok şey götürdü :D alt coinlerin yükselmesini bekliyorum uzunca bir süredir. Aralık ayından beri sert bir düşüş var ne yazık ki. Daha ne kadar sürer merak ediyorum.
Sadece sizden gitmedi hocam :D Bu silkeleme hareketleri bizi de bitirdi. Hem mental hem fiziksel...

Ünlüler memecoin çıkarıp, rugladığı için piyasa allak bullak oldu. Daha bu hafta Kanye West bile coin çıkaracak düşün :D Halen daha bu coinlere yatırım yapan insanlar da olduğu için piyasadan bayağı bir likitide emiliyor. Bunun üstüne borsalar BTC, ETH vakfı da ETH satıyor; bu yüzden bunlarda düşüş yaşıyor. Eninde sonunda alt sezon gelecek, sadece erteleniyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.