Arkadaşlar konuya son noktayı koymaya geldim. Öncelikle çakıldı ancak bu yükseliş için bir zemin hazırlamaktan başka bir şey değil. Bitcoin gibi sağlam kripto paralar tutan arkadaşlar endişelenmesin. Bitcoin 6 ay sonra 150-200k USD aralarında seyredecek. Alt coinler de (ETH gibi) bu yükselişten payını alacak. Hatta ben ETH'nin yüzde olarak Bitcoin'den daha fazla yükseleceğini düşüyorum.
@Growss hocam Trump coin yükselecek diyorsunuz ancak Trump coin (sembol adı Trump) şu an ölü bir coin. Memecoinlerin olayı bu. Önce pump oldu. Sonra dump oldu. Donald Trump bilerek tüm kripto piyasasını düşürdü. Kendisinin ve ailesinin kripto paralarını çıkarmaları sadece bir kılıf oldu. Açıkçası bu yıl BTC ve ETH için efsane bir boğa yılı olacak ancak asıl boğa bence 2026'da. Bu yılın sonuna doğru efsane yükselişler olacak. Nedeni ise federal rezervlerin altınların bir kısmını bozdurup Bitcoin veya USDT gibi kripto paralara geçmeleri olacak. Ancak 2025, en azından bu yarısı bunun için doğru zaman değil. Ülkeler bunun farkında. Neden diyecekseniz de Çinli bilgisayar korsanları daha 1-1.5 ay önce ABD hazine bakanlığını hackledi. Tabii amaçları para çalmak değil göz dağı vermekti ancak birinin ileride para çalmak için hacklemeyeceği ne malum? En azından şu an ABD federal rezervi fort Knox üssü'nde güvende. Ancak Bitcoin'e geçtiklerinde para dijital ortamda olacağı için paraların gitme olasılığı gibi bir olasılık devreye giriyor. İşte bu yıl Trump başta olmak üzere dünya liderleri, güvenlik altyapılarını geliştiriyor.