Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba.

İşi bu olan veya piyasaya gerçekten hakim ve bilgisi olan arkadaşlardan yorum bekliyorum. BTC ve alt coinler çakılmış durumda. Gelen düzeltmeler çok can yaktı. Piyasaya hakim arkadaşların yorumları nelerdir? Ayrıca Floki ve Doge hakkında bilgi sahibi olanları da bekliyorum.
Arkadaşlar konuya son noktayı koymaya geldim. Öncelikle çakıldı ancak bu yükseliş için bir zemin hazırlamaktan başka bir şey değil. Bitcoin gibi sağlam kripto paralar tutan arkadaşlar endişelenmesin. Bitcoin 6 ay sonra 150-200K USD aralarında seyredecek. Alt coinler de (ETH gibi) bu yükselişten payını alacak. Hatta ben ETH'nin yüzde olarak bitcoinden daha fazla yükseleceğini düşüyorum.
@Growss Hocam Trump coin yükselecek diyorsunuz ancak Trump coin (Sembol adı TRUMP) şu an ölü bir coin. Memecoinlerin olayı bu. Önce pump oldu. Sonra dump oldu. Donald Trump bilerek tüm kripto piyasasını düşürdü. Kendisinin ve ailesinin kripto paralarını çıkarmaları sadece bir kılıf oldu. Açıkçası bu yıl BTC ve ETH için efsane bir boğa yılı olacak ancak asıl boğa bence 2026'da. Bu yılın sonuna doğru efsane yükselişler olacak. Nedeni ise federal rezervlerin altınların bir kısmını bozdurup Bitcoin veya USDT gibi kripto paralara geçmeleri olacak. Ancak 2025, en azından bu yarısı bunun için doğru zaman değil. Ülkeler bunun farkında. Neden diyecekseniz de çinli bilgisayar korsanları daha 1-1.5 ay önce ABD hazine bakanlığını hackledi. Tabii amaçları para çalmak değil göz dağı vermekti ancak birinin ileride para çalmak için hacklemeyeceği ne malum? En azından şu an ABD Federal Rezervi Fort Knox Üssü'nde güvende. Ancak bitcoine geçtiklerinde para dijital ortamda olacağı için paraların gitme olasılığı gibi bir olasılık devreye giriyor. İşte bu yıl Trump başta olmak üzere dünya liderleri, güvenlik alt yapılarını geliştiriyor.

Arkadaşlar konuya son noktayı koymaya geldim. Öncelikle çakıldı ancak bu yükseliş için bir zemin hazırlamaktan başka bir şey değil. Bitcoin gibi sağlam kripto paralar tutan arkadaşlar endişelenmesin. Bitcoin 6 ay sonra 150-200k USD aralarında seyredecek. Alt coinler de (ETH gibi) bu yükselişten payını alacak. Hatta ben ETH'nin yüzde olarak Bitcoin'den daha fazla yükseleceğini düşüyorum.
@Growss hocam Trump coin yükselecek diyorsunuz ancak Trump coin (sembol adı Trump) şu an ölü bir coin. Memecoinlerin olayı bu. Önce pump oldu. Sonra dump oldu. Donald Trump bilerek tüm kripto piyasasını düşürdü. Kendisinin ve ailesinin kripto paralarını çıkarmaları sadece bir kılıf oldu. Açıkçası bu yıl BTC ve ETH için efsane bir boğa yılı olacak ancak asıl boğa bence 2026'da. Bu yılın sonuna doğru efsane yükselişler olacak. Nedeni ise federal rezervlerin altınların bir kısmını bozdurup Bitcoin veya USDT gibi kripto paralara geçmeleri olacak. Ancak 2025, en azından bu yarısı bunun için doğru zaman değil. Ülkeler bunun farkında. Neden diyecekseniz de Çinli bilgisayar korsanları daha 1-1.5 ay önce ABD hazine bakanlığını hackledi. Tabii amaçları para çalmak değil göz dağı vermekti ancak birinin ileride para çalmak için hacklemeyeceği ne malum? En azından şu an ABD federal rezervi fort Knox üssü'nde güvende. Ancak Bitcoin'e geçtiklerinde para dijital ortamda olacağı için paraların gitme olasılığı gibi bir olasılık devreye giriyor. İşte bu yıl Trump başta olmak üzere dünya liderleri, güvenlik altyapılarını geliştiriyor.

Hocam mesela böyle bilgileri nereden öğreniyorsunuz? Ben de araştırma yapmak istiyorum. Has kaynak neresi yani?
Ben de biraz Jüpiter var kar ettirdi geri aldı namussuz.

Hocam mesela böyle bilgileri nereden öğreniyorsunuz? Ben de araştırma yapmak istiyorum. Has kaynak neresi yani?
Kaynak derken? Zaten her sayfadan öğrenebileceğiniz verileri kendi yorumum ve deneyimlerimle harmanlayarak bu metni yazdım. Kaynağı benim de diyebilirim. :D Ancak o zaman biraz yanlış anlaşılır. Metinde internette bulamayacağınız bir şey söylemedim yani. Onu demeye çalışıyorum. Sadece birazcık içine yorum kattım. Onun dışında ilginiz hoşuma gitti. Teşekkür ederim.

@amele5656 Birazcık sinirlenmiş gibi olabilirim. Yanlış anlamayın, sinirlenmedim ama sizin analizlerinizi de bekleriz. Siz de böyle kocaman paragraf yazı yazın da okuyalım. Okuduktan sonra yorumlayalım. :D

Son düzenleme:
Kaynak derken? Zaten her sayfadan öğrenebileceğiniz verileri kendi yorumum ve deneyimlerimle harmanlayarak bu metni yazdım. Kaynağı benim de diyebilirim. :D Ancak o zaman biraz yanlış anlaşılır. Metinde internette bulamayacağınız bir şey söylemedim yani. Onu demeye çalışıyorum. Sadece birazcık içine yorum kattım. Onun dışında ilginiz hoşuma gitti. Teşekkür ederim.

@amele5656 Birazcık sinirlenmiş gibi olabilirim. Yanlış anlamayın, sinirlenmedim ama sizin analizlerinizi de bekleriz. Siz de böyle kocaman paragraf yazı yazın da okuyalım. Okuduktan sonra yorumlayalım. :D
Umarım haklı çıkarsınız.

Arkadaşlar konuya son noktayı koymaya geldim. Öncelikle çakıldı ancak bu yükseliş için bir zemin hazırlamaktan başka bir şey değil. Bitcoin gibi sağlam kripto paralar tutan arkadaşlar endişelenmesin. Bitcoin 6 ay sonra 150-200K USD aralarında seyredecek. Alt coinler de (ETH gibi) bu yükselişten payını alacak. Hatta ben ETH'nin yüzde olarak bitcoinden daha fazla yükseleceğini düşüyorum.
@Growss Hocam Trump coin yükselecek diyorsunuz ancak Trump coin (Sembol adı TRUMP) şu an ölü bir coin. Memecoinlerin olayı bu. Önce pump oldu. Sonra dump oldu. Donald Trump bilerek tüm kripto piyasasını düşürdü. Kendisinin ve ailesinin kripto paralarını çıkarmaları sadece bir kılıf oldu. Açıkçası bu yıl BTC ve ETH için efsane bir boğa yılı olacak ancak asıl boğa bence 2026'da. Bu yılın sonuna doğru efsane yükselişler olacak. Nedeni ise federal rezervlerin altınların bir kısmını bozdurup Bitcoin veya USDT gibi kripto paralara geçmeleri olacak. Ancak 2025, en azından bu yarısı bunun için doğru zaman değil. Ülkeler bunun farkında. Neden diyecekseniz de çinli bilgisayar korsanları daha 1-1.5 ay önce ABD hazine bakanlığını hackledi. Tabii amaçları para çalmak değil göz dağı vermekti ancak birinin ileride para çalmak için hacklemeyeceği ne malum? En azından şu an ABD Federal Rezervi Fort Knox Üssü'nde güvende. Ancak bitcoine geçtiklerinde para dijital ortamda olacağı için paraların gitme olasılığı gibi bir olasılık devreye giriyor. İşte bu yıl Trump başta olmak üzere dünya liderleri, güvenlik alt yapılarını geliştiriyor.
Yani düzeltme diye diye ağzımıza ettiler. BTC düzeltme üstüne düzeltme görüyor. 108 bin seviyelerinde iken alt coinler çok güzel yerlerdeydi. Oralardan aldım, 3 aydır düşüş üstüne düşüş yiyor. Ne zaman düzeltmek için eklesem daha da düşüyor. Umut ışığı var mı alt coinler için onu merak ediyorum açıkçası.

Kaynak derken? Zaten her sayfadan öğrenebileceğiniz verileri kendi yorumum ve deneyimlerimle harmanlayarak bu metni yazdım. Kaynağı benim de diyebilirim. :D ancak o zaman biraz yanlış anlaşılır. Metinde internette bulamayacağınız bir şey söylemedim yani. Onu demeye çalışıyorum. Sadece birazcık içine yorum kattım. Onun dışında ilginiz hoşuma gitti. Teşekkür ederim.

@amele5656 birazcık sinirlenmiş gibi olabilirim. Yanlış anlamayın, sinirlenmedim ama sizin analizlerinizi de bekleriz. Siz de böyle kocaman paragraf yazı yazın da okuyalım. Okuduktan sonra yorumlayalım. :D

Hocam edindiğiniz bilgileri hangi siteden, hesaplardan öğreniyorsunuz onu sormak istedim. Borsa hakkında her kafadan bir ses çıkıyor.

Hocam edindiğiniz bilgileri hangi siteden, hesaplardan öğreniyorsunuz onu sormak istedim. Borsa hakkında her kafadan bir ses çıkıyor.
Mesela CNBC ve NY Times üyeliğim var. Onun dışında Bloomberg'e de üyeyim. Oradan da gelişmeleri takip ediyorum. Buralar borsa ve finans hakkındaki yeni gelişmeleri almak için en güvenli kaynaklar. Özellikle CNBC'yi öneririm ancak paralı maalesef.😭 CNBC Finans üzerine dünyadaki en güvenli kaynak. Öyle Malatya Haber, Adana bilmem ne Haber vs. gibi sitelerden clickbait başlıklara bakmıyorum tabii ki. :D Oralara bakanın kendine saygısı yoktur.

Yani düzeltme diye diye ağzımıza ettiler. BTC düzeltme üstüne düzeltme görüyor. 108 bin seviyelerinde iken alt coinler çok güzel yerlerdeydi. Oralardan aldım, 3 aydır düşüş üstüne düşüş yiyor. Ne zaman düzeltmek için eklesem daha da düşüyor. Umut ışığı var mı alt coinler için onu merak ediyorum açıkçası.
Yatırım tavsiyesi değildir ancak tabii ki var. Solana tarafı çok canlı mesela. Her dakika onlarca yeni coin çıkıyor. Bazılarının market capi aşırı artıyorlar ve birkaç gün sonra bilindik borsalara gelme ayarında oluyorlar. Bazıları ise çıktığı gibi dump oluyor ancak şu an deli gibi para dönüyor Solana ağında. Onun dışında mesela hangi altcoin olduğunu söylerseniz o coin hakkında daha detaylı bir şeyler söyleyebilirim.

Son düzenleme:
Arkadaşlar konuya son noktayı koymaya geldim. Öncelikle çakıldı ancak bu yükseliş için bir zemin hazırlamaktan başka bir şey değil. Bitcoin gibi sağlam kripto paralar tutan arkadaşlar endişelenmesin. Bitcoin 6 ay sonra 150-200K USD aralarında seyredecek. Alt coinler de (ETH gibi) bu yükselişten payını alacak. Hatta ben ETH'nin yüzde olarak Bitcoin'den daha fazla yükseleceğini düşüyorum.
@Growss hocam Trump coin yükselecek diyorsunuz ancak Trump coin (Sembol adı Trump) şu an ölü bir coin. Memecoinlerin olayı bu. Önce pump oldu. Sonra dump oldu. Donald Trump bilerek tüm kripto piyasasını düşürdü. Kendisinin ve ailesinin kripto paralarını çıkarmaları sadece bir kılıf oldu. Açıkçası bu yıl BTC ve ETH için efsane bir boğa yılı olacak ancak asıl boğa bence 2026'da. Bu yılın sonuna doğru efsane yükselişler olacak. Nedeni ise federal rezervlerin altınların bir kısmını bozdurup Bitcoin veya USDT gibi kripto paralara geçmeleri olacak. Ancak 2025, en azından bu yarısı bunun için doğru zaman değil. Ülkeler bunun farkında. Neden diyecekseniz de Çinli bilgisayar korsanları daha 1-1.5 ay önce ABD hazine bakanlığını hackledi. Tabii amaçları para çalmak değil göz dağı vermekti ancak birinin ileride para çalmak için hacklemeyeceği ne malum? En azından şu an ABD Federal Rezervi Fort Knox Üssü'nde güvende. Ancak Bitcoin'e geçtiklerinde para dijital ortamda olacağı için paraların gitme olasılığı gibi bir olasılık devreye giriyor. İşte bu yıl Trump başta olmak üzere dünya liderleri, güvenlik altyapılarını geliştiriyor.

Vallah bılmıyorum ama Trump coin şahsi görüşüm cok yükseleceğidir. Bende kucuk kucuk almaya başladım hem de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.