Kronik Sorunlu Hp Victus 16'yı 1 Yıl Sonra İade Alırlar Mı?

muslumfidel

Başarılı
Yer
Çanakkale
Cihaz
HP Victus 16 s0038nt RTX4060 Ryzen7
Hall Sensörü bozulunca laptop işlemcisinin gücünü kısıtlıyor ve 100 derecelere çıkıyor. Dün yaşamaya başladım. Bu bir kronik sorun ve anakart değişimi yapsalar bile yaşanmaya devam edecek. Bu yüzden iade veya daha farklı (örneğin bu sorunun olmadığı s1 serisinden) seriden değişim talep etme hakkımı kullanmak istiyorum ama alalım 1 yıl oldu. Sorun herkeste 1 yıl sonra çıkmaya başlamış zaten. Sorun kesinlikle bende değil. İade etmek için ne gibi adımlar izlemem gerekiyor, farklı modelle-markayla değiştirme olasılıkları var mı? HP markası bu konuda merhametli mi yoksa sonuna kadar gidip vazgeçmeyip laptopu elimde patlatırlar mı?

Yani satıcıyla uğraşmak ayrı uyuz edeceği için direkt HP müşteri hizmetiyle bu durumu konuşup fikir almak daha mantıklı. THH tarafında da ürün donanım kusurlu olduğundan en azından bilirkişi laptop konusunda zırcahil değilse ürününe değişim hakkı vermesi lazım.

İnternette gördüğüm kadarıyla servise gitmemişse talebin reddedileceğine dair şeyler okudum. Bu konu hakkında hiç bir şey bilmiyorum. HP'nin uygulaması ile arayabildiğim kişileri arayıp onlara mı sormam lazım yani?

Hp müşteri hizmeti numarası var internette(

444 0 307)​

. Oradan konuyla ilgili fikir alabilirsin. Tabii ki ilk seçenek olarak garantide ürünü düzeltmek olacak. Olmazsa THH hakkını kullanacaksın.

Hp müşteri hizmeti numarası var internette(

444 0 307)​

. Oradan konuyla ilgili fikir alabilirsin. Tabii ki ilk seçenek olarak garantide ürünü düzeltmek olacak. Olmazsa THH hakkını kullanacaksın.
Anladım hocam önce servise gitmesine izin vereceğim sorunun devam etmesi halinde(ki 100 de 100 edecek çünkü çözümü yok) farklı modelle değişim veya iade talep edeceğim kabul edilmediğinde de thh'ye başvuracağım.

Aynen öyle. Hatta bu konusu HP'ye mail olarak da(videolu bir şekilde Seri No da göstererek) atın. Ürünü HP'den alabilirsen ne mutlu sana. Olayı satıcıya kitlerlerse yeni bir ürün vermemek için kılı kırk yarıyorlar.

Servise göndermeden önce mi atayım videolu? Yoksa iki şekilde de çekeyim mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…