mehmetali

Uzman
Arkadaşlar selam bütçe belirtmeksizin alabiliecegim kroniksiz 1-2 ay icinde tuşlarda sorun yasamacagım en iyi F/P önerileriniz nelerdir? Bir klavyeye karar veriyorum ve araştırdıktan sonra birçok sorunlarını paylaşan kullanıcılar görüyorum. Siz neler önerirsiniz?

Kronik sorunu bulunmayan önerebileceğim en ucuz klavye K617 Fizz. 2 senedir kullanıyorum bana mısın demedi.

1300TL'lik bir ürün, hangi rakiplerine göre kötü kalıyor tam olarak?
AK680 mesela. Hem ucuz hem daha iyi. Alan herkes övüyor. 3 tane switch türünden istediğinizi seçebiliyorsunuz blue, brown ve red switch olacak şekilde.

Hem Reddit'te ve forumlarda birçok kişi K617 Fizz hakkında olumsuz konusuyor.

AK680 mesela. Hem ucuz hem daha iyi. Alan herkes övüyor. 3 tane switch türünden istediğinizi seçebiliyorsunuz blue, brown ve red switch olacak şekilde.

Hem Reddit'te ve forumlarda birçok kişi K617 Fizz hakkında olumsuz konusuyor.
AK680 hakkında çift basma kronik sorunu olduğunu görmüştüm, K617 Fizz hakkında olumsuz yorum yapan konuların linkini atarsan sevinirim.

AK680 hakkında çift basma kronik sorunu olduğunu görmüştüm, K617 Fizz hakkında olumsuz yorum yapan konuların linkini atarsan sevinirim.
Mesela burada alınmaz denip daha iyi klavyeler önermişler.

AK680 hakkında çift basma kronik sorunu olduğunu görmüştüm.
Çok yaşanan bir durum olduğunu görmedim. Bende görmüştüm ama sık yaşanmıyor.

Hem sadece AK680 yok dünyada. MCHOSE G75 PRO gibi mükemmel bir klavyede var. Fiyatı AK680 ve k617'den daha fazla ama neredeyse kimse memnuniyetsiz kalmamış.

Neden alınmaz demiş hiçbir açıklaması yok, alttaki kişi sadece yay sesi "olabileceğini" söylemiş o kadar.

Buradaki de bir kısa devre arızası, yorumlara bakarsan SPACEBAR ledini sökerek sorunu çözdüğünü belirtmiş.

Bu da yazılımsal bir problem, üründe FN+AltGr kombinasyonuyla renk değiştirince renklerde solukluk oluşmuyor.
Çok yaşanan bir durum olduğunu görmedim. Bende görmüştüm ama sık yaşanmıyor.

Hem sadece AK680 yok dünyada. MCHOSE G75 PRO gibi mükemmel bir klavyede var. Fiyatı AK680 ve k617'den daha fazla ama neredeyse kimse memnuniyetsiz kalmamış.
Çünkü 2600TL'lik bir fiyattan bahsediyoruz, ben 1300TL'lik bir üründen bahsediyorum, olabilecek en F/P. Tabi konu sahibi bütçe belirtmediği için kendisinin F/P ne kadar bütçe bilemiyorum.

Çünkü 2600TL'lik bir fiyattan bahsediyoruz, ben 1300TL'lik bir üründen bahsediyorum, olabilecek en F/P. Tabii konu sahibi bütçe belirtmediği için kendisinin F/P ne kadar bütçe bilemiyorum.

Söylemesi lazım. Bende bilemiyorum. Benim bildiğim AK680 daha çok övülen bir klavye. Tabii mükemmel bir klavye demiyorum hatta üsttede dedim bende gördüm diye. Ama genel baktığımda AK680 daha çok tercih ediliyor. Benim arkadaşımda yaşamıştı sorun. Birkaç tuşu basmamıştı. Yedek switcleri taktı gene de çalışmadı. İade etmek istemiş orada da kimse ilgilenmemiş anca 2 hafta sonra edebilmiş. En yakınımdan bilgi veriyorum. Sonra AK680 aldırdım kullanıyor şu an bir sorun yaşamadı. Tabii ben kullanmadım Reddit'ten çevremden ve forumlardan bakıp konuşuyorum ama AK680 daha çok övülen bir klavye kağıt üstünde.