€1400 + €400'luk bir teklif geldi. Sizce lise bitince yurt dışına gidip yapılabilir bir meslek mi? Zorlukları nelerdir?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
- Makaleler
- 4
Gideceğiniz ülkeye göre değişir, genelde çok çalıştırırlar, mesainiz ve tatiliniz belli olmaz, ağzınızın iyi laf yapabilmesi ve elinizin hızlı da olması lazım. Büyük ihtimal yasadışı falandır yani orada sizi kevgire de çevirebilirler. Çoğu insan cevaplayamaz bu soruyu.
Yasadışı olduğunu sanmıyorum. Yurtdışı çoğu ülkede legal bir şekilde yapılabiliyor. Yasallık konusunda güvence sağlarlarsa düşüneceğim.Gideceğiniz ülkeye göre değişir, genelde çok çalıştırırlar, mesainiz ve tatiliniz belli olmaz, ağzınızın iyi laf yapabilmesi ve elinizin hızlı da olması lazım. Büyük ihtimal yasadışı falandır yani orada sizi kevgire de çevirebilirler. Çoğu insan cevaplayamaz bu soruyu.
- Makaleler
- 4
Tanımadığınız bir ülkeye gideceksiniz krupiyerlik için, tanıdığınız size yardım edebilecek kimse de olmayacak. Belki uyuşturucu kaçakçılarının veya mafyanın içine düşeceksiniz. O kadar az bilgi verdiğiniz için yani ve işte biraz sakat olduğu için ekstrem düşündüm ben. Güvendiğiniz birilerinin yanında falan mı yapacaksınız?Yasadışı olduğunu sanmıyorum. Yurtdışı çoğu ülkede legal bir şekilde yapılabiliyor. Yasallık konusunda güvence sağlarlarsa düşüneceğim.
İşverenin belirttiği ülkede akrabam var. Türkiye'de bulunmadığı için bilgi vermek istemiyorum açıksası.Tanımadığınız bir ülkeye gideceksiniz krupiyerlik için, tanıdığınız size yardım edebilecek kimse de olmayacak. Belki uyuşturucu kaçakçılarının veya mafyanın içine düşeceksiniz. O kadar az bilgi verdiğiniz için yani ve işte biraz sakat olduğu için ekstrem düşündüm ben. Güvendiğiniz birilerinin yanında falan mı yapacaksınız?
- Makaleler
- 4
Hangi ülke ki? Ortalama bir Balkan devletinde çok güzel yaşarsınız da mesela Orta Avrupa'da falan çok para değil. Turizm sektöründeki gibi çalışma koşulları da biraz ağırdır.İşverenin belirttiği ülkede akrabam var. Türkiye'de bulunmadığı için bilgi vermek istemiyorum açıksası.
Avrupa ülkesi. Bakalım göreceğiz. Gelişme olursa yazarım.Hangi ülke ki? Ortalama bir Balkan devletinde çok güzel yaşarsınız da mesela Orta Avrupa'da falan çok para değil. Turizm sektöründeki gibi çalışma koşulları da biraz ağırdır.
1800 euro çok az. Zaten asgari ücret çoğu avrupa ülkesinde 1500€ ve kimse asgariden kazanmıyor. Saatlerce makine gibi çalışacaksınız en az 2.5k vermeleri lazım. Türkiye'deki yaşam şartlarına göre oo 1800 euro iyi para diye düşünme. Kiran zaten en az 600-700 € olacak.