burakmurat1

Çalışkan
Merhaba, iyi sosyaller. KTC H24V27 model monitörde ekte belirttiğim resimlerdeki gibi çizgilenme oluyor, sürekli bir şekilde duruyor. Bu durum 1 kez daha oldu, garantiye gönderdim. Yine ekte belirttiğim şekilde dönüş yapmışlar. 2-3 tane sıfır VGA kablo denedim, çözüme ulaşamadım. Sizin de fikirlerinizi merak ediyorum. Başına gelen, çözebilen var mı acaba?

1781246709745.webp

1781246737149.webp

1781246759728.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarınızdan ekran görüntüsü veya video kaydı alıp telefonunuzdan açın, eğer çizgi hala varsa ekran kartı taraflı. Yoksa monitör kaynaklı.
Evet, bunu denedim. Monitör kaynaklı olduğundan eminim, çizgiler görüntüde çıkmıyor. Ancak garanti de monitörde bir şey yok diyor.

Başka cihazda da denedim onda da aynı problemi yapıyor.
KTC servisi maalesef demek ki iyi değilmiş, iyice video kayıtları alın. Kanıtlarınızı toplayın. Servise bir daha göndererek başka cihazda da yapıyor diye söyleyin. Eğer tekrar geri gelirse KTC Global'e ulaşın.

Kardeş bunun ne kabloyla ne ekran kartıyla alakası yok. Dümdüz monitörün sorunu, genellikle anakarttan çıkar ve zamanla daha da artar. TV'lerde de olabiliyor. Anakartı aç pinleri temizle falan gibi tavsiye verebilirim ama garantili üründe bunu yapma. Tekrar gönder düzgün iş yapsınlar.