Satıcı HB'nın kendisi. Çok iyi fiyat. Peşin fiyatına 3 taksit mevcut.
Detaylar
Kim cevapladı?Bedava. @michaelscofield, Arkadaşa 4.7 K'ya aldırmıştım 
Değer.100Hz'lik monitörden geçmeye değer mi? Daha çok FreeSync/G-Sync açmak istiyorum. Şu anki monitörüm izin vermiyor.
Tercih edilebilir evet.MSI 244F yerine aradaki fiyat farkı göz önünde bulundurulduğunda bu model tercih edilmeli mi?
100Hz'lik monitörden geçmeye değer mi? Daha çok FreeSync/G-Sync açmak istiyorum. Şu anki monitörüm izin vermiyor.
Geçilir ama G-Sync, FreeSync etkisini ben çok göremedim. Gösterilen kadar göremedim yani, dendiği kadar bir şey yoktu. Ya da belirli FPS değerlerinde ya da oyunlarda belli oluyordur.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ethem Efe
Üstün
Hocam bir şey danışmak istiyorum. Hâlihazırda Dell G2422HS (24”, 165 Hz) kullanıyorum. Yeni bir monitör alıp onu ana monitör, Dell’i de ikinci monitör yapsam sizce nasıl olur?Satıcı HB'nın kendisi. Çok iyi fiyat. Peşin fiyatına 3 taksit mevcut.
MSI 244F yerine aradaki fiyat farkı göz önünde bulundurulduğunda bu model tercih edilmeli mi?
6K çok o modele.
Bence gerek yok. İlerleyen zamanlarda 2K monitör alıp Dell'i yan monitör yapın.Hocam bir şey danışmak istiyorum. Hâlihazırda Dell G2422HS (24”, 165 Hz) kullanıyorum. Yeni bir monitör alıp onu ana monitör, Dell’i de ikinci monitör yapsam sizce nasıl olur?
Yeni konular
-
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri