Bütçe
3.500-4.000 TL

r0ky

Çalışkan
KTC H25T7 alınabilir ama şu an 4.400 TL falan. Benim aklımda şu model var sıkıntı çıkarır mı?
Daha önceden bu modeli alan birisi var mı? Varsa deneyimlerini aktarırsa çok güzel olur.
Fazeon X24F200

Son düzenleyen: Moderatör:
KTC H25T7 alınabilir ama şu an 4.400 TL falan. Benim aklımda şu model var sıkıntı çıkarır mı?
Daha önceden bu modeli alan birisi var mı? Varsa deneyimlerini aktarırsa çok güzel olur.
Fazeon X24F200
Bu fiyatlara çok da iyi bir alternatif bulacağınızı sanmıyorum. Monitör özellik olarak iyi duruyor, satıcısı da Hepsiburada'nın kendisi, beğenmezseniz ya da problem yaşarsanız kolayca iade edebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Attiginiz monitorun paneliyle muhtemelen ayni paneli kullaniyor ancak biraz daha bilindik firma olsun derseniz GS25F2 alinabilir, tabii butcenizi biraz asiyor.

Hiçbir inceleme bulamadim fazeon markasiyla ilgili sadece Hepsiburada'da yazilan incelemelere yonelik iyi gozukuyor siz kendinize gore ikisinden birini alsaniz hangisini alirdiniz hocam cevaplariniz icin hepinize teşekkür ederim ayrica.

Hiçbir inceleme bulamadim fazeon markasiyla ilgili sadece Hepsiburada'da yazilan incelemelere yonelik iyi gozukuyor siz kendinize gore ikisinden birini alsaniz hangisini alirdiniz hocam cevaplariniz icin hepinize teşekkür ederim ayrica.
Tabiki Gigabyte olan.

Bu bütçede en mantıklısı KTC derim. Alın geçin, sizi pişman etmez. Paneli olsun, sRGB değeri olsun, Ultra hızlı modda 3.5ms tepki süresi vermiş. Bu bütçeye göre bayağı iyi. Paneli MSI G255pf E2 ve MSI G255F ile aynı. Hem de arka aydınlatması daha kaliteli.

Bu bütçede en mantıklısı ktc derim. Alın geçin, sizi pişman etmez. Paneli olsun, sRGB değeri olsun, Ultra hızlı modda 3.5ms tepki süresi vermiş. Bu bütçeye göre bayağı iyi. Paneli MSI G255pf E2 ve MSI G255F ile aynı. Hem de arka aydınlatması daha kaliteli.

Anladim hocam genelde dizi film izliyorum veya CS oynuyorum benim icin uzun sure bozulmadan gitsin yeter.