2015’e donus.

Ozellikle buyuksehirlerde disari cikilmamasi gerektigini dusunuyorum. Teror saldirilarinin ne zaman olabilecegini Turk halki olarak cok iyi biliyoruz artik maalesef.

6 ay içinde ülkede, olmadığı kadar kaos hakim olacak değişim süreci sancıları bunlar o yüzden gereksiz yere, dışarı çıkmayın tavsiyem.
Benim şahsı fikrim Erdoğan tüm kozlarını oynuyor yenilgiyi kabul edemedi. Şimdi tüm tuşlara basıyor. Yazık keşke bunları yapacağını ekonomiyi düzeltecek adımlar atsa insanlar halen intihar etmeye devam ediyor.
Van'da yaşanan olayların Türkiye'nin her yerine yayılmasından sonra bu haberlerin çıkması sanırım pek tesadüf değildir.
Şahsi fikrim özgür özele yapılan bir operasyon. Özgür özel'i de kılıçdaroğlu gibi sandılar. Sandılar ki kılıçdaroğlu gibi meydan okuyacak Van'a gidecek Dem'i ziyaret edecek falan filan ama özgür özel aklını başına almış gibi artık terör için ön plana çıkmıyor bu iyi bir şey cumhurbaşkanlığı seçimi için. Eğer kılıçdaroğlu gibi kendini ön plana atsaydı terörist damgası vuracaklardı. Böyle sessizce devam ederse ona buna selam çakıp abartmazsa Van olayında ki gibi ses çıkarmazsa cumhurbaşkanlığı'da alabilir. Şu An'da Erdoğan amaçına ulaşamadığı için başka şeyler deneyecek İstanbul'a kayyum atamak gibi. Bazı arkadaşlar İstanbul'a atayamaz diyor ama bir oyunla bir katakulli yapmazsa atayamaz.
2015’e donus.

Ozellikle buyuksehirlerde disari cikilmamasi gerektigini dusunuyorum. Teror saldirilarinin ne zaman olabilecegini Turk halki olarak cok iyi biliyoruz artik maalesef.
Erdoğan'ın parmağı olduğunu düşünüyorum bu Konu'daki olayın çünkü bir oyun bir katakulli yapmak isteyip İstanbul'a kayyum atama çabasına girdi. Fakat Erdoğan'ın kaçırdığı bir şey var Ekrem İmamoğlu halkın adamıdır. Terörmüş oymuş buymuş işi olmaz halkı için çaba harcayan halkı için can bile verebilen insandır. İstanbul için Ekrem İmamoğlu büyük nimettir. İstanbullular umarım değerini anlar Ekrem başkanın.
Bu tamamen Ekrem başkana yapılan bir komplo bir oyun olabilir. Ekrem başkan'ı halk seçti fakat Erdoğan'ın buna saygısı yok şu an kaybetmenin verdiği acı ile tüm tuşlara basıyor. Ekrem başkan'ı halk seçtiği için elinden bir şey gelemedi şu an kendisi indirmek istiyor aşsağıya Ekrem başkanı oyunları ve komploları ile.

Son düzenleme: