Merhaba arkadaşlar, küçükken oynadığım bir oyun vardı, tuvalette falan anahtar arıyorduk ve denizaltında, bulabilir misiniz? Bir de 3 veya 5 yaş oyunları yazdığımda mavi bir siteye girip zombi oyunu oynuyordum onu da bulabilir misiniz?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Dediğim şey buydu sanırım buldum.
Buymuş hocam oyun buldum sonunda.
2018 falan heralde hatırladığım kadarıyla.Daha fazla detay verebilirsiniz. Nasıl bir oyundu mesela? Küçüklükten kastınız ne? 5-10 sene önce mi 20 sene önce mi?
Yok böyle zombiler vardı kule gibi şeylerin üstünde onları patlatıyorduk.İkinci söylediğiniz oyunun Eki Görüntüle 27220 "Skull Kid" olma ihtimali olabilir mi acaba?
Denizaltı olan ilk oyun Pearl's Peril olabilir mi? 13. bölüm uyuşuyor gibi.
Yok hocam dediğiniz oyun bambaşka alakası bile yok.Denizaltı olan ilk oyun Pearl's Peril olabilir mi? 13. bölüm uyuşuyor gibi.
Denizaltinda anahtar aradığınız bölüm var. Chapter 13 yazin, belki tuvalet bölümü de vardır. Denizalti ve anahtar iceren anlattiklariniza uyusan başka bulamadım.Yok hocam dediğiniz oyun bambaşka alakası bile yok.
Odadan kaçış oyunundan bahsediyor olabilir misiniz? Flashle yapılan oyunlardan biri var. Tuvalette anahtar aradığımız. Adı Princess EscapeYok hocam dediğiniz oyun bambaşka alakası bile yok.
Şu oyunu 100 bin defa oynmışıdımuhtemelen. Harika bir oyundu.Eki Görüntüle 27245
Buymuş hocam oyun buldum sonunda.
Son düzenleyen: Moderatör: