Ben başlıyorum.
Küçükken izlediğim filmlerde kameraların görüntüsü çok sabit gelirdi. Ben de evdeki herhangi bir telefonla aynı sabitliği yapmaya çalışırdım, hiçbir zaman olmuyordu ve ben de ağlıyordum hep. Ne bileyim o zaman OIS'i, EIS'i?
Ben başlıyorum.
Küçükken izlediğim filmlerde kameraların görüntüsü çok sabit gelirdi. Ben de evdeki herhangi bir telefonla aynı sabitliği yapmaya çalışırdım, hiçbir zaman olmuyordu ve ben de ağlıyordum hep. Ne bileyim o zaman OIS'i, eıs'i?
Sanırım hiçbir zaman büyüyeceğimi idrak edememem ve ölüm olgusundan bihaber olmamdır. Özellikle çocukken insanların ölmesini ve hasta olmasını nedense çok anlamlandıramazdım, sanki kendi istekleriyle oluyor bunlar. Fakat şimdi yaşayarak boğuşuyorum ne yazık ki. Bir erkek çocuğunun empati yeteneği az.
Sanırım hiçbir zaman büyüyeceğimi idrak edememem ve ölüm olgusundan bihaber olmamdır. Özellikle çocukken insanların ölmesini ve hasta olmasını nedense çok anlamlandıramazdım, sanki kendi istekleriyle oluyor bunlar. Fakat şimdi yaşayarak boğuşuyorum ne yazık ki. Bir erkek çocuğunun empati yeteneği az.