Makaleler
7
Ben başlıyorum.
Küçükken izlediğim filmlerde kameraların görüntüsü çok sabit gelirdi. Ben de evdeki herhangi bir telefonla aynı sabitliği yapmaya çalışırdım, hiçbir zaman olmuyordu ve ben de ağlıyordum hep. Ne bileyim o zaman OIS'i, EIS'i?

Ben başlıyorum.
Küçükken izlediğim filmlerde kameraların görüntüsü çok sabit gelirdi. Ben de evdeki herhangi bir telefonla aynı sabitliği yapmaya çalışırdım, hiçbir zaman olmuyordu ve ben de ağlıyordum hep. Ne bileyim o zaman OIS'i, eıs'i?

Ay ve güneş bizi takip ediyor sanıyordum.

Sanırım hiçbir zaman büyüyeceğimi idrak edememem ve ölüm olgusundan bihaber olmamdır. Özellikle çocukken insanların ölmesini ve hasta olmasını nedense çok anlamlandıramazdım, sanki kendi istekleriyle oluyor bunlar. Fakat şimdi yaşayarak boğuşuyorum ne yazık ki. Bir erkek çocuğunun empati yeteneği az.

Sanırım hiçbir zaman büyüyeceğimi idrak edememem ve ölüm olgusundan bihaber olmamdır. Özellikle çocukken insanların ölmesini ve hasta olmasını nedense çok anlamlandıramazdım, sanki kendi istekleriyle oluyor bunlar. Fakat şimdi yaşayarak boğuşuyorum ne yazık ki. Bir erkek çocuğunun empati yeteneği az.
Aynı.

Küçükken işlemcilerin bir slota monte edildiğini zannediyordum.
Halbuki bu bahsettiğim şey 25 sene önce falan var mış.