Ömer_Yeter

Yetkin
Yer
Trabzon/Şalpazarı
Evet, yanlış duymadınız. Bugün yalnızca 2 arkadaşım varsa o da bundan dolayıdır. Nerede ne zaman olursa olsun bu cümleleri kuran insanlardan tiksiniyorum ve tiksinmeye de devam edeceğim.

Bir de şu var ki bu size sormak istiyorum: Sizce aşağıdaki iki cümle arasında bir fark var mı?

-Senin ben ta...
-Öyle şey mi olur?...
(Bu noktalı yerler o malum küfrü temsilen yapılmıştır.)

Ailevi küfürlerden nefret ederim. Şahsi küfürleri çok kafaya takmam çünkü arkadaşımla iletişimimiz böyle.

Evet, yanlış duymadınız. Bugün yalnızca 2 arkadaşım varsa o da bundan dolayıdır. Nerede ne zaman olursa olsun bu cümleleri kuran insanlardan tiksiniyorum ve tiksinmeye de devam edeceğim.

Bir de şu var ki bu size sormak istiyorum: Sizce aşağıdaki iki cümle arasında bir fark var mı?

-Senin ben ta...
-Öyle şey mi olur?...
(Bu noktalı yerler o malum küfrü temsilen yapılmıştır.)
Ortama göre ayak uydururum, küfür etmeyide yerine göre severim.

Ailevi ve dini küfürler dışında küfürlerden rahatsız olmam bence sinirlenince edilen küfür rahatlama seansı gibi bir şey.

Çok yakın arkadaşlarımla küfürlü konuşmayı severim. Duygularımı onlara karşı daha iyi yansıtmama yardımcı olurlar :D Ha arkadaşlarımla küfürlü konuşmayı seviyorum diye normal konuşamıyorum diye bir şey de söz konusu değil. Hayatı siyah beyaz değil de her rengiyle yaşamaya çalışıyorum. Çünkü hayat o kadar da ciddiye alınacak bir şey değil.