Uranos

Üstün
Yer
Adana
2 hafta önce Reddit'te bir konu açmıştım ve uygulamayı sevdim, sonra bir tane konu açtım bir tane subda sohbet amaçlı “en son ne satın aldınız” başlıklı, herkes düzgün cevap verirken birisi “annene don aldım” yazdı. Ben de buradan klavyeden yazıyorsun ama karşıma çıksan kedi gibi kaçacaksın yazdım, cidden bu ortam neden böyle? Tek bu olay değil millet milletin tamamen eğlence amaçlı annesine sövüyor, diğeri de ailesini savunmak yerine küfür edene gülüyor. İnsanda az bir şeref olur ya, en son dayanamadım sildim uygulamayı buradan devam ediyorum. Bu siteden de bazen saygı çerçevesinde tartıştığım oluyor ama kimse klavye delikanlılığı yapıp anama sövmüyor, siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Takıldığın subreddit'e göre değişiyor bu durum. KGB gibi yerler avanak insanlarla dolu. Ben genellikle yabancı subreddit'lerde takılıyorum, saygılı ve düzgün insanlar var hep. Türkçe olarak Vlandiya vardı. En azından KGB'ye göre çok daha iyiydi.
Aslında o olayı Vlandiyada yaşamıştım, ama dediğiniz gibi yabancı sublar daha saygılı çok İngilizcem olmasa da geziyorum bazen insanlar birbirine saygılı davranıyor.

Bu subdan suba değişir, fark ettiyseniz her subun ayrı kuralları vardır zaten.

KGB gibi bir yerde 5N1K soruları sorulmaz örneğin, çünkü alacağınız cevap bellidir. Her subun ortamı ve kitlesi farklı, ancak 2019'dan beri aktif bir kullanıcı olarak şunu söyleyebilirim: Reddit kitlesindeki asıl bozulma 2022 Elraeen yayınından sonra oldu. X ve Instagram'a göre daha özgür bir ortamı olduğu için baya kullanıcı akımı yaşadı ve kitle kalitesi düştü.

2 hafta önce Reddit'te bir konu açmıştım ve uygulamayı sevdim, sonra bir tane konu açtım bir tane subda sohbet amaçlı “en son ne satın aldınız” başlıklı, herkes düzgün cevap verirken birisi “annene don aldım” yazdı. Ben de buradan klavyeden yazıyorsun ama karşıma çıksan kedi gibi kaçacaksın yazdım, cidden bu ortam neden böyle? Tek bu olay değil millet milletin tamamen eğlence amaçlı annesine sövüyor, diğeri de ailesini savunmak yerine küfür edene gülüyor. İnsanda az bir şeref olur ya, en son dayanamadım sildim uygulamayı buradan devam ediyorum. Bu siteden de bazen saygı çerçevesinde tartıştığım oluyor ama kimse klavye delikanlılığı yapıp anama sövmüyor, siz ne düşünüyorsunuz?
Arkadaşların dediği gibi takıldığınız yere göre değişiyor. Mesela benim takıldığım Sub çok kaliteli. Yabancısı, Türk'ü gayet nazik ve hoş cevaplar veriyor. Ama gidip Anarşist kafada veya çoluk çocuk kitlesi olan sublar (örneğin; BGY, KGB vs.) inanılmaz kötü.

Hangi subreddit'te olduğuna bağlı. İyi subreddit te var kötü olan da.