Kulaklık ses kartı nasıl lehimlenir?

Ghasty

Uzman
Merhaba, kulakığın ses kartını masaya sıkıştırarak zarar verdim, left right kanallarinin kablosu kopmus. Zorlayip dokundurunca ses geliyor kulaklıktan, lehimlesem hallolacak fakat kablo boylari cok kisa, kablolara ekleme mi yapmam lazim veya asagadaki sarili kablolari gevselterek uzatacak miyim? Bu kisalikta lehim yapamiyorum cunku, teşekkürler.

Dosya Ekleri

• IMG_20250105_093448.webp
    246,6 KB · Görüntüleme: 258
Yanmaz bant alıp lehimin bulaşmamasını istediğin yerlere yapıştırabilirsin veya tavsiyem bir tane lehim standı al karttı sabitlemek için, onda lehim yap yoksa çok zor lehimlenir.

Ek yapabilirsin fakat güzelce yalıtman gerekir.

Aşağıda sarılmış halde devamı var gibi duruyor, çözerek uzatabilir ve lehimleyebilir misin?Eki Görüntüle 112631
Evet devamı altında sarılı, ama cok sıkı sarılı oldugu icin ucundan cekince devami gelmiyor. Dediginiz gibi hepsinin lehimini söküp, çözüp bastan lehimleyecegim

Ek yapabilirsin fakat güzelce yalıtman gerekir.
Yalıtmasını duzgun yapamam diye girisemedim uzatmaya, pek tecrubem yok acikcasi. Lehim makinesi var sadece evde, bir sekilde karti tutturup lehimlerini bastan yapacagim

Yalıtmasını duzgun yapamam diye girisemedim uzatmaya, pek tecrubem yok açıkçası. Lehim makinesi var sadece evde, bir sekilde karti tutturup lehimlerini bastan yapacagim

Baştan lehim yapma makine lehimi onlar elle o kadar düzgün lehimleyemezsin sadece kopanı lehimle.

Baştan lehim yapma makine lehimi onlar elle o kadar düzgün lehimleyemezsin sadece kopanı lehimle.
Kulaklık gamepower'di, lehimlerlere dokunsan cikacak vaziyette lehimlemisler fabrikada, yeniden lehimlemek kolay oldu. Fikirleriniz icin hepinize tesekkurler.

Kulaklık gamepower'di, lehimlerlere dokunsan cikacak vaziyette lehimlemisler fabrikada, yeniden lehimlemek kolay oldu. Fikirleriniz icin hepinize tesekkurler.

Fabrikadan iyi yapmışsındır eminim. En kötü ihtimalle trrs jak lehimleyip ses kartsız kullanırdın. Korkacak bir şey yok, cesaretini ve el becerini takdir ettim.

Kulaklık gamepower'di, lehimlerlere dokunsan cikacak vaziyette lehimlemisler fabrikada, yeniden lehimlemek kolay oldu.
O zaman sıkıntı yok, ben daha önce yaptığımdan biliyorum sağdaki lehim sola akmıştı lehimi komple sökmem gerekti. İyi lehimlemişsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…