Artık seçtiğime göre para biriktirip alma faslı.

@Ceasar128
20260516_014820.webp

Hocam yeşil forumda boyle demişsiniz düzeldi mi firmware güncelleme ile ?

Son düzenleme:
Artık seçtiğime göre para biriktirip alma faslı.

@Ceasar128
Eki Görüntüle 249771
Hocam yeşil forumda boyle demişsiniz düzeldi mi firmware güncelleme ile ?
Hocam supheli urunler listemde hala ama cok gri alanda. Emin degilim hic. Mousepad kaynakli diyenler de var. Degistim duzelmedi diyen de var. Bence alinmaz. Onun yerine M75 Air veya Fevell Z1 alabilirsiniz 1200 TL'ye kaldiysa. M75 Air 1700'e de alinir bu arada.

Hocam keşke direkt THH'ye başvuracağınızı belirterek iade talep etseydiniz. Bende İtopya'dan ASUS ROG monitör almıştım. İkinci el ve serviste onarım görmüş cihaz yolladılar. Sonrasında cihazdaki çizikleri ve servis kaydının ekran görüntüsünü alarak iadeye yolladım içinede ciddi bir metin bıraktım kutunun. Olumsuz cevap karşısında gerekli her yere başvuracağımı belirttim, mecbur olarak onayladılar.

Fiyatı uygun olduğu için iade etmedim yoksa 14 günlük cayma hakkını seve seve vereceklerdi. Ancak bu firmanın gözümüze sokarcasına en iyi müşteri memnuniyeti ödülü yayımlayıp böyle bariz kusurda yetkili servise göndermesi çok iğrenç. Asla bir daha İncehesap'tan bir şey almam.

Kullandığım kulak içi kulaklığımı ve faremi Wraith'ten aldım. Ürünlerden de Wraith'ten de memnunum.
Satış ve temsilci kısmı iyi zaten de teknik servis kısmı berbat. Çoğu firmada olduğu gibi

Son düzenleme: