PC Uzmanı

Başarılı
Merhaba arkadaşlar.

Kulaklıkta hangi diyafram türü daha iyidir: Grafen diyafram mı Biyoselüloz mu?

3 tane kulaklık arasında kaldım:

1. Logitech Astro A50X veya Astro A50
  2. Razer BlackShark V3 Pro
  3. SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless
Hangisi daha iyidir? Hangisinin bass performansı daha iyidir? Kararsız kaldım, yardım ederseniz çok sevinirim.

Eki Görüntüle 199753

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-11-08 193148.webp
    Ekran görüntüsü 2025-11-08 193148.webp
    93,6 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:
Sennheiser HD serisiyle HD400 ile tanıştım. HD serisi 550’ye kadar genel kullanıcıya hitap edecek şekilde doğal sese “yakın” dizayn edilmiş. Bas noktasında nadir insanı doyuramaz. Benim seriyi bırakmamın sebebi ses karakterinde damak zevkimin değişmesidir.
Anladım hocam. Bana da basslı bir şey gerek.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Merdt Peki hocam sizce Sennheiser Momentum 4 ANC mi daha iyidir yoksa HD620s mi iyidir ve hangisi daha basslıdır?

Ben kapalı tercih ediyorum, daha iyi bence, dışarı ses gitmesini pek sevmem.

Sizce Nova Pro bunlardan yani Sennheiser Momentum 4 ANC ve HD620s'ten daha iyi olmaz mı benim için=

@23783 hocam sizin de önerinizi almak isterim. Sizce Logitech G PRO X 2 Liightspeed mi, SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless mi?

620s çok daha iyi, bahsi geçirilen diğer hiçbir şeylerle yan yana getirilemez bile. Ama çok değil olması gerektiği kadar bas verir.

Peki hocam Sennheiser marka harici biraz daha oyun kısmına da kaymak istiyorum o nedenle bass konusunda ve ses yüksekliği konusunda hangisi daha iyi olur benim için? Logitech G PRO X 2 Lightspeed'de grafen diyafram var mış, o yüzden buna yöneldim ve aklımda hala Arctis Nova Pro var. Sizce hangisi daha iyidir? Aklımdaki diğer kulaklık biyoselüloz diyafram olduğundan Razer BlackShark V3 Pro. 3'ü arasında kaldım. Yani bunlar:

• SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless
  • Logitech G PRO X 2
  • Razer BlackShark V3 Pro
3.Razer BlackShark V3 Pro.

Grafen en iyi diyafram türlerinden birisi olsa da tek başına bir şey ifade etmiyor. Zaten kulaklıklarda hiçbir şey tek başına bir şey ifade etmez.

Bass istiyorsan closed-back alacaksın, bunun lamı cimi yok. Paran varsa FiiO FT1 veya AKG K371, paran yoksa kablolu Logitech G PRO X.

BlackShark serisi, hiçbir zaman bass performansıyla öne çıkan bir seri olmadı. Kraken V3 Pro, Razer'ın güncel en iyi kulaklıklarından bir tanesi idi en son takip ettiğimde.

SteelSeries'ten astronomik fiyatlara kulaklık almak, parayı çöpe atmakla eşdeğer.

@BerkayZ87 hoca bence "ses birimine TL olarak para harcamak gerçekten parayı çöpe atmak" konusunda haklı. Evet kaliteli ses ve tonal karakter önemli ama diğer çevre birimlerine harcanacak para uzun vadede daha fazla mutlu edebilir. Çünkü sesi Sennheiser HE-1 ile de dinleseniz alışacaksınız ve uzun süre kullanımdan sonra sıradan gelecek. Eğitimli kulak denen "Audiophile" kavramı tükemi hızlandıran çarktan ibaret.

Grafen en iyi diyafram türlerinden birisi olsa da tek başına bir şey ifade etmiyor. Zaten kulaklıklarda hiçbir şey tek başına bir şey ifade etmez.

Bass istiyorsan closed-back alacaksın, bunun lamı cimi yok. Paran varsa fiio FT1 veya AKG K371, paran yoksa kablolu Logitech G PRO X.

BlackShark serisi, hiçbir zaman bass performansıyla öne çıkan bir seri olmadı. Kraken V3 Pro, Razer'ın güncel en iyi kulaklıklarından bir tanesi idi en son takip ettiğimde.

SteelSeries'ten astronomik fiyatlara kulaklık almak, parayı çöpe atmakla eş değer.

Peki hocam sizce beyerdynamic dt 770 Pro mu Sennheiser HD620s mi daha iyi bass verir ve sesi yüksektir?

@Merdt sizce hocam beyerdynamic dt 770 Pro mu Sennheiser HD620s mi daha iyi bass verir ve sesi yüksektir?

Son düzenleme: