Detaylar
Kim cevapladı?Sadece takmak için mi?Yoksa internetten alıp sadece işçilik ücreti ödeyeceğim çarşı esnafına.
Evet. Her şeyi internetten alacağım.
Ürüne karar veremediniz sanırım, Gaming.Gen.TR'ya da Hepsiburada, Amazon satıcılı alın, pakete ve ürüne zarar vermeden deneyin, kullanmadan karar verebileceğini düşünmüyorum, bu sizin 3. konu galiba, ürünü deneyince durum netleşir, çok düşünerek ilerleyebileceğini sanmıyorum.
Vatan üzerinde satılan işlemci soğutucuların hiçbiri alınmaz. F/P değil.
Sorunun ucu ise biraz açık bence. Modele bağlı olarak alınabilir.
Evet daha bugün ilk defa gittim Vatan'a. Kasayı görmeden bir şey yapamayız dediler.Ürüne karar veremediniz sanırım, Gaming.Gen.TR'ya da Hepsiburada, Amazon satıcılı alın, pakete ve ürüne zarar vermeden deneyin, kullanmadan karar verebileceğini düşünmüyorum, bu sizin 3. konu galiba, ürünü deneyince durum netleşir, çok düşünerek ilerleyebileceğini sanmıyorum.
Hocam bütçe sorunum yok. Fakat sağlam bir model olsa iyi olur. Tuzlu olabilir fiyatı biraz.Vatan üzerinde satılan işlemci soğutucuların hiçbiri alınmaz. F/P değil.
Son çare ilerleyen günlerde dükkana götürüp öyle karar vereceğim gibi görünüyor.@Winner, öneri konusu açıp etiketlerseniz yardımcı olurum.