Detaylar
Kim cevapladı?Hybrid Theory
Yetkin
Oturtabileceğini düşünüyorsan deneyip görebilirsin ama bana kalırsa kendi üstündeki 2 adet 12 cm'lik fan yeterli. Eğer yetmediğini düşünüyorsan temizlik vakti gelmiş olabilir, termal macun değiştirmen/yenilemen gerekebilir, kasanın hava akışında sorun olabilir vb.
Neshter
Yetkin
- Makaleler
- 1
Sicaklik sorunum yok sadece daha iyi olacaksa Viper takarim tabii ki, boşta durmasından iyi.Oturtabileceğini düşünüyorsan deneyip görebilirsin ama bana kalırsa kendi üstündeki 2 adet 12 cm'lik fan yeterli. Eğer yetmediğini düşünüyorsan temizlik vakti gelmiş olabilir, termal macun değiştirmen/yenilemen gerekebilir, kasanın hava akışında sorun olabilir vb.
Hybrid Theory
Yetkin
Anladım. Bence o fanı şasi fan olarak kullanman daha verimli olur. Mesela bazı kasalar ön panel için 14 cm fan destekliyor. Özellikle egzoz fan slotları 14 cm destekliyorsa öyle kullanmanı tavsiye ederim.Sicaklik sorunum yok sadece daha iyi olacaksa Viper takarim tabii ki, boşta durmasından iyi.
Neshter
Yetkin
- Makaleler
- 1
Maalesef kasamda 14 cm fan takabileceğim bir yer yok.Anladım. Bence o fanı şasi fan olarak kullanman daha verimli olur. Mesela bazı kasalar ön panel için 14 cm fan destekliyor. Özellikle egzoz fan slotları 14 cm destekliyorsa öyle kullanmanı tavsiye ederim.
Neshter
Yetkin
- Makaleler
- 1
Yani?
Yani Width (genişlik) 12,5 CM, 14 CM fan blok için uygun değil.
Neshter
Yetkin
- Makaleler
- 1
Fan uyuyor da teller bloğa yetişmiyor.Yani Width (genişlik) 12,5 CM, 14 CM fan blok için uygun değil.
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-