Kullandığınız en kötü Android telefon nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1151
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 153
  • Görüntüleme Görüntüleme 5B
  • Etiketler Etiketler
    android telefon
C25s
A54
A20
A51
J2
S3 Mini
GT5830i
GM8

Bunları kullandım. IOS veya başka bir sistem kullanmadım. Hepsinden de menun kaldım.
Aralarında en kötüsü 5830i yani Galaxy ACE. Depolama yönünden nasıl memnun kalabildin?

CPU da tek çekirdekli idi zaten. Turkcell Bloatları döşemişti zaten. 4 GB ROM'u vardı. 2 uygulama kurunca doluyordu falan rezalet bir cihazdı.
Single Core SoC mu var mış? Rezalet ötesiymiş.

Turkcell Maxiplus 5. 800 MHz CPU vardı. 400 MB RAM vardı. Android 4.0 ölüm gibiydi o cihazda. Tabi telefonun yeni yeni çıktığı zamanlar.
Baktim ozelliklerine, siradan bir turkcell telefon gibi geldi. Bende de turkcell t50 vardi, guzel telefondu ama.

İfadeler: 144
A54'de çok kötü bir telefondu ya.

Tabi ki. Hatta Touchwiz ROM'u ve O.C kernel vardı 1.3 GHz'e aşırtıp kullanırdım
Harika öyleyse! Ben de S III Mini'ye Android 7.1.2 tabanlı LineageOS 14.1 kurmuştum, GApps kurunca adeta öldü cihaz. Android 6.0.1 tabanlı olan CyanogenMod 13'e düşürünce rahatladı az da olsun.

Galaxy s III mini i8190. Android 4.1'de bile kasıyordu lanet olası cihaz, iyi ki kurtuldum.

Bu arada selam sana da, nasılsınız?

Benim yıllarca oyun oynadığım telefona nasıl lanet cihaz dersin bunun bir cezası olacak.(!)

Benim yıllarca oyun oynadığım telefona nasıl lanet cihaz dersin bunun bir cezası olacak.(!)
Ben de çok oyun oynadım ama kasım kasım kasılan bir cihazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…