Detaylar
Kim cevapladı?Bende normalde başka bir nick kullanıyordum, İnci Sözlük'te bi entry gördükten sonra aklıma bu nick geldi. sendenbib*kolmaz olarak kayıt olmuştum. Eski İnci Sözlük üyeleri beni wallpapercı olarak bilirler. İnci Sözlük için wallpaperlar yapıyordum. İmzalarımda nickimin kısaltması "sbbo" kullanıyordum. 2012'de de ban yedik işteBundan 9-10 sene önce, Minecraft'ta premium hesabım yoktu. Candycraft adlı bir sunucuda çok oynardım. Bu sunucuya önce internet sitesinden kayıt olup sonra oyuna girmeniz gerekiyordu. Sonra öğrendim ki, skin paylaşma sitelerinde skinlerin ismiyle kayıt olursanız, o skini kullanabiliyordunuz. Bende bayağı bir baktım, en çok Enderez isimli skin'i beğendim. Sonra siteye kayıt oldum Enderez nick'i öylece kaldı.
Cradles diye bir şarkı vardı, sonrasında aklımda crqdles yaptım edit sayfamda vs. kullanmaya başladıkça kişiliğim gibi oldu.Nickim SBBO "Senden Bi B*k Olmaz" ın kısaltmasıdır.
Youtube'da bir yayıncının düzenlediği turnuvada, oyunculardan birinde görmüştüm. Ben de çaldım. 
Nickim SBBO "Senden Bi B*k Olmaz" ın kısaltmasıdır.
Adımdır, başka yerlerde kullandığım "mavefka" ise masum af karanlığı anlamına gelmektedir.
Nickim sbbo "senden bi b*k olmaz" ın kısaltmasıdır.
Mehmet ismine takılan memoşlosun (los ne alaka bende bilemiyorum) kısaltmasıyla 10 yaşında bulup her yerde kullandığım 2 nickten biridir.
Los Santos?