M14 kullanıyorum, performanstan yana sonum yok. Hızlı şarjdan yana sorunum var. Şimdiye kadar 12W üzerine çıkamadım ki kullandığım adaptör 5V 5A ve 9V 2.7A destekliyor. Buna rağmen belirtilen 25W değerine yaklaşamadım.

Aynı adaptörler A34 hızlı şarj oluyor. Sorun olmuyor.

Samsung A8 2018 kullanıyorum, telefonu çok nadir kullandığım için sorunları görmezden geliyorum. İlla bir sorununu paylaşacak olursam, bir şey yazacağım zaman yaklaşık 5-6 saniye klavyenin açılmasını bekliyorum.

Ayrıca şu an bu yorumu yaparken telefonum yanımda değil, eve geldiğimden beri bilgisayar çantamın ön gözünde duruyor. O derece ilgim yok yani. :)

Android veya iOS fark etmeksizin kullandığınız modeli ve ona ait bir veya birden fazla sorunu paylaşın. Örneğin: "15 Pro Max gereğinden fazla ısınıyor" (Güncelleme gelmesine rağmen devam eden bir sorun, herhalde titanyum olması yüzünden ısınıyor olabilir çözemedim.)

Bu arada arkadaşlar akşam MIUI için bir modifiye rehber planım bulunmakta. Şu an rehber için fikir topluyorum özellikle reklam derdiniz var mı yok mu söylerseniz çok iyi olur.
2 telefon kullanıyorum;

Xiaomi Redmi Note 12 Pro 4G'nin sorunları şunlar;

-Şarj 5'in altına indiği zaman telefon feci şekilde kasıyor.

Öteki Nokia N92. Ondan memnunum.

Samsung S21 kullanıyorum. Şarjı sıfırdan yüze 25W adaptör ile 1 saat olmadan doluyor, bu konuda sıkıntı yok. Telefonun tek hoşuma gitmeyen özelliği işlemcinin oyunlarda gösterdiği performans olabilir. Pek oyun oynamıyorum ama yine de bir sorun, eksiklik. Geçenlerde nostalji olsun, GTA:SA - Definitive Edition oynayayım dedim, sürekli drop girdiğinden zevk alamadım. Ayrıca cihaz, oyun oynarken gereğinden fazla ısınabiliyor.

Huawei Y6 2019 kullanıyorum. Telefonu sadece Twitter'a girmek, YouTube'da arada video izlemek ve aramaları cevaplamak için kullanıyorum. Günü çıkarmasını falan beklemiyorum zaten de YouTube'da 460p videoda da bir telefon nasıl kasabilir aklım almıyor.😀

Samsung S21 kullanıyorum. Şarjı sıfırdan yüze 25W adaptör ile 1 saat olmadan doluyor, bu konuda sıkıntı yok. Telefonun tek hoşuma gitmeyen özelliği işlemcinin oyunlarda gösterdiği performans olabilir. Pek oyun oynamıyorum ama yine de bir sorun, eksiklik. Geçenlerde nostalji olsun, GTA:SA - Definitive Edition oynayayım dedim, sürekli drop girdiğinden zevk alamadım. Ayrıca cihaz, oyun oynarken gereğinden fazla ısınabiliyor.
Definitive Edition versiyonu nasıl indirebildin canımın içi? Çoğu cihazla uyumluluk sağlamıyor çünkü...

M14 kullanıyorum, performanstan yana sonum yok. Hızlı şarjdan yana sorunum var. Şimdiye kadar 12W üzerine çıkamadım ki kullandığım adaptör 5V 5A ve 9V 2.7A destekliyor. Buna rağmen belirtilen 25W değerine yaklaşamadım.

Aynı adaptörler A34 hızlı şarj oluyor. Sorun olmuyor.
İlginçmiş canım. Benim de ona benzer bir sorunum var ama dert etmediğim için söylemedim. :)

@144 Netflix üyeliğin varsa oyunu ücret ödemeden Play Store veya App Store'dan indirip oynayabilirsin.

Telefonumun Android sürümü 13, uyumlulukla alakalı herhangi bir sorun yaşamadım. Uyumluluk hatası alıp almamak telefonun sürümünden ziyade biraz da şansa bağlı olabilir.