Bu öneri uygulamaya geçirilmek üzere not edilmiştir.
Makaleler
40
Yer
Mantar Krallığı
Project Quettapat ile Technopat'ta hallettiğim mesele.
Aşağıdaki bağlantılarda olan iki resmin değiştirilmesi yeterli olur diye düşünüyorum.
@Enes3078

https://techolay.net/sosyal/data/osbrowser/icons/common.png aşağıdakiyle,

1702932852456.webp

https://techolay.net/sosyal/data/osbrowser/icons/other.png ise aşağıdakiyle değiştirilebilir.

1702932860870.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı 22 Eksi
Ya ben bir aptalım ya da eklenti hakkında pek bilgi sahibi değilsiniz, birkaç ay oldu ama anladım bir şeyler.
  • CSS'e eklenirken hepsinin kaynağı iki dosya: /data/osbrowser/icons bölümündeki common.png ve other.png. Bütün ikonların kaynağı bunlar ve Photoshop ile içlerindeki ikonlar kolayca değiştirilebilir.
  • Orijinal eklenti sayfasına yazılan bütün mesajları teker teker inceledim, geliştiriciler kısaca "Sprite-sheet'i özelleştir" diyorlar, bundan telif atma imkânları yok.
İki dosya değiştirmek bu kadar zor olmamalı, lütfen! 🥺
Bir de snog_osbrowser.css'deki Opera kısmını bununla değiştirirseniz Opera ikonu daha iyi görünecektir.
CSS:
.opera {background: url('data/osbrowser/icons/common.png') -57px -162px; width: 16px; height: 16px;}

@Leo XenForo 2.3'ü beklemeye değmez hocam, çözüm aslında bu kadar kolay.

Bunu ben bile bilmeme rağmen yaparım o kadar ciddiyim. Uğraşmayacaksanız direkt yetki verin hocamız hızlıca yapsın vakit kaybetmeyelim. @Leo

Uğraşmayacaksanız direkt yetki verin hocamız hızlıca yapsın vakit kaybetmeyelim.
Ben yanlışlıkla bir şey yaparım buralara. İsterim ama tecrübesizliğim kötü olaylar doğurmasın.
Kendimi hiçbir yetkili ile karşılaştıramam ve buna bir hakkım yoktur da. Sabrın sonu selamettir.

Bunu ben bile bilmeme rağmen yaparım o kadar ciddiyim. Uğraşmayacaksanız direkt yetki verin hocamız hızlıca yapsın vakit kaybetmeyelim. @Leo

Her durumda yetki verecek olsaydık forumu çocuk parkına çevirmemiz gerekirdi, tüm yetkileri ben veriyorum ki hiçbir şekilde böyle durumlar için yetki vermeyeceğim. Kodlara zararlı kod bile bırakılsa ya da hatalı işlem yapılsa geri döndürmesi kolay olsa da sıfır sıkıntıyla yola devam etmeyi yeğliyoruz :)

2.3 ile bakacağım için şu ana kadar eklentinin yapısına ciddi bir şekilde göz atmadım.

Üslup konusunda da sevgili üyelerimizin biraz daha uygun bir tutum kullanmasını, yakışıksız ifadelerden kaçınmasını tavsiye ederim.

• Beğendim
İfadeler: 683