Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.

Devrimci Kedi

Üstün
Makaleler
1
Yer
Beylikdüzü/İstanbul
Örneğin ben ekran kartları hakkında bir haber konusu açacağım. İlk olarak kullanıcı haberleri kategorisine tıklayayım. Oraya basınca da hangi kategoride haber olacağı gelsin. Gerekli olan kategoriye basayım ve orası üzerinden konuyu oluşturayım.
Aynı şekilde diyelim ki ekran kartları hakkında haber okumak istiyorum. Kullanıcı haberleri kategorisine basıyorum, sonra oradan ekran kartları kategorisini seçiyorum. Ekran kartları ile ilgili açılan tüm haber konuları önüme geliyor.
Sizce nasıl fikir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -6 Eksi
Örneğin ben ekran kartları hakkında bir haber konusu açacağım. İlk olarak kullanıcı haberleri kategorisine tıklayayım. Oraya basınca da hangi kategoride haber olacağı gelsin. Gerekli olan kategoriye basayım ve orası üzerinden konuyu oluşturayım.
Aynı şekilde diyelim ki ekran kartları hakkında haber okumak istiyorum. Kullanıcı haberleri kategorisine basıyorum, sonra oradan ekran kartları kategorisini seçiyorum. Ekran kartları ile ilgili açılan tüm haber konuları önüme geliyor.
Sizce nasıl fikir?
Tek kategori içerisine bir sürü kategori entegre edilirse aşırı karman çorman olur.

Altı üstü 1 katmandan 3 katmana çıkıyor. Fazla bir şey yok ki.
Tamam ama sadece 1-2 kategori yok. Bilgisayarlar var, telefonlar var, kulaklıklar var, oyunlar var, donanım bileşenleri var, var oğlu var kısaca. Kullanıcı Haberleri kısmına ayrı olarak da kategori eklemek sadece orada yer kaplar.

"Sıcak Fırsatlar" kategorisinin altında "Oyun İndirimleri - Sonlanan İndirim ve Kampanyalar" alt kategorileri var. Buna benzer şekilde ekran kartları haberleri yerine teknoloji ya da donanım haberleri diye ayrılabilir. Bir diğer seçenekte kategorinin altına açmak yerine yine ayrı kategori açılabilir. Sonuç olarak oyun haberleri var ise teknoloji haberleri olmasında ben sakınca görmüyorum. Umarım derdimi anlatabilmişimdir.