Kullanıcılar Linux kullanmak yerine yeni sistem satın alıyor

Cogu insan mevcut tarayıcısını bile değiştirmiyorken işletim sistemini değiştirmeyi beklemek hayalcilik olurdu. Geçmeyi düşünenler de dağıtım fazlalığından korkup uzaklaşıyor. Dağıtım önerisi konularına bakıyorsun Mint, Zorin, Fedora, Arch ne varsa sıralıyor insanlar. Haliyle zaten kararsız olan kişi gittikçe uzaklaşıyor Linux'tan.

Linux'a geçmek isteyen birisine her zaman diyorum Linux Mint Xfce ama başka öneriler geliyor hep…

Linux'a geçmek isteyen birisine her zaman diyorum Linux Mint Xfce ama başka öneriler geliyor hep…

Mint Xfce benim eski laptopu canlandırmıştı resmen. Artık Windows 10 açılırken bile zorlanıyordu resmen kendine geldi. Ama herkes işletim sistemi değiştirecek kadar teknolojiden anlamıyor veya korkuyor bozmaktan. Çoğu insan Windows'a format atmayı bile bilmiyorken normal geliyor.

Normal kullanıcının Linux'la pek işi olmaz basit düşünür, kolay olanı seçer.

Sistem kötü ise Linux da fayda etmiyor maalesef. Mesela benim GTX 1650'li laptobum var, güncel oyunlar Linux'ta hiç iyi çalışmıyor, atıyorum 45-50FPS alacaksa da, Linuxta 20-30 falan alıyorum. Bundan dolayı bu oyunlar için Dual Boot yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…