swex5051

Gelişen
Whatsapp'ta yaklaşık 4 saatten beri 10'dan fazla sanal numara denemişimdir. Anında otomatik kodlanmış gibi en ufak bir mesaj yazdığımda, hani o beyaz ekran çıkar flashback olur başka bir dünyada ya da evrende açarız ya gözlerimizi oyunlarda, öyle olur ya, anında spam olarak ban yiyorum. Bu durumu nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz muhtemelen cihaz sebebiyle artık spam olarak işaretleniyorsunuz. OnayTR'den aldığım +44 ve +7 iki numarayı yaklaşık iki senedir kullanıyorum. Sağlayıcı değiştirmeyi deneyin.

Siz muhtemelen cihaz sebebiyle artık spam olarak işaretleniyorsunuz. OnayTR'den aldığım +44 ve +7 iki numarayı yaklaşık iki senedir kullanıyorum. Sağlayıcı değiştirmeyi deneyin.
Evet, genelde böyle olduğunda numarayı açar açmaz hemen kullanmamak gerekiyor. Ondan sonra düzeliyor. Öyle yapacağım. Farklı cihazların durumu kötü olduğundan.

Son düzenleyen: Moderatör:
WhatsApp'ta yaklaşık 4 saatten beri 10'dan fazla sanal numara denemişimdir. Anında otomatik kodlanmış gibi en ufak bir mesaj yazdığımda, hani o beyaz ekran çıkar flashback olur başka bir dünyada ya da evrende açarız ya gözlerimizi oyunlarda, öyle olur ya, anında spam olarak ban yiyorum. Bu durumu nasıl düzeltebilirim?

Ben ban yemiyorum sanal numara açıktı galiba cihaz veya IP bani yediniz.