Kullanmadığınız, eski RAM'leri anahtarlık olarak kullanabilirsiniz. Gerekli malzemeler: anahtarlık, bir adet eski RAM ve tabii ki de bir anahtar. Yapımı gayet basit, yapmanız gereken tek şey anahtarlığı RAM'inizin sağ veya sol tarafındaki delikten geçirmek ve anahtarlarınızı takmak, işte bu kadar. Artık RAM'li bir anahtarlığa sahipsiniz. Eğer delik yoksa havya gibi bir ısıtıcı ile ufak bir delik açabilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?kadirCN
Yetkin
Ben yakında PSU yapmayı düşüyorum anahtarlık olarak.
PSU cebe sığmayabilir ve ağır olabilir ben kasadan yapacağım inşallah para biriktiriyorum.
Darth Maul
Deneyimli
Harika gözüküyor, çoğu kişi kendilerine de yapmamı istemişti.Güzel fikir elimdeki DDR2 RAM'leri bu şekilde değerlendireceğim.
kadirCN
Yetkin
Eki Görüntüle 13280
Köşeleri bir şekilde şöyle kesersek batması sorun olmaz bence.
Ceplerde ince ip'ler olduğu için her türlü takılşma yaşatacak smd dirençlerden ve bir anahtarlık için büyük ve esnek değil.
Darth Maul
Deneyimli
Hocam oraları törpülerseniz batmaz aslında kesmek yanlış olur.Eki Görüntüle 13280
Köşeleri bir şekilde şöyle kesersek batması sorun olmaz bence.
mr.esat
Üstün
Kasa ağır olur asılPSU cebe sığmayabilir ve ağır olabilir ben kasadan yapacağım inşallah para biriktiriyorum.
Ben direksiyon seti + 28 inç monitör düşünüyorum.
kadirCN
Yetkin
Kasa ağır olur asıl
Ben direksiyon seti + 28 inç monitör düşünüyorum.
Bende direksiyon seti düşündüm de param çakışmadı monitör konusuna gelirsek güzel durmayacağını düşünüyorum.
Darth Maul
Deneyimli
Benim yaptığım RAM çalışıyor ama 1GB ve hızı zaten düşük. Kullanmıyorum zaten satamam da böyle bir RAM'i. Satsam bile bi' getirisi yok, anahtarlıklar daha pahalıdır şu an. O yüzden bu şekilde kullanmak istedim.Çalışmayan bir RAM için cidden güzel bir rehber ancak çalışan bir belleğin başka bir cihazda kullanılması veya satılmasının daha doğru bir tercih olacağını düşünüyorum haklı mıyım sizce?![]()
HDDKullanıyorum
Üstün
Çalışmayan bir RAM için cidden güzel bir rehber ancak çalışan bir belleğin başka bir cihazda kullanılması veya satılmasının daha doğru bir tercih olacağını düşünüyorum haklı mıyım sizce?![]()
Yani evet haklısınız ama DDR2 RAM'i kim alır veya alsa bile büyük ihtimalle kargo parası RAM'in fiyatından fazla olacak.
Kuzenimin "kalemliğinde" sakladığı pinleri yamulmuş bi işlemci vardı bende onu mu yapsam ki 
Yeni konular
-
Rehber Laptop üreticilerinin "teknik özellikler" sayfasında yazmadığı detaylar
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-
Oyunlarda high ve ultra grafik seçenekleri arasında ciddi fark var mı?
- Unlishimaide
-
-
-