Ben param olsa da oynamazdım ama şu anda olmadığı için istesem de oynayamıyorum. Paranı harcarsan sen de oynayamazsın, nerede "harcayacağın" sana kalmış
Az önce tüm paramı harcadım. Salıya kadar oynamak yokBen param olsa da oynamazdım ama şu anda olmadığı için istesem de oynayamıyorum. Paranı harcarsan sen de oynayamazsın, nerede "harcayacağın" sana kalmış![]()
Bayağı etkili oldu bu arada normalde günde 1 en az 50 100 atardım 2 gündür hiçbir şey kaybetmedim güzel taktik bence.Daha 15 yaşımda kumar bağımlısı oldum bu yaşımda 10bin liradan fazla kaybetmişimdir bırakamıyorum bu illeti 2 gün önce sevdiğim hanfendi adına yemin ettim bir daha oynamam diye inşallah etkili olur.
Hocam gelin 200 200 bonanza girelim katlarız jngfdhgdhg. Şaka bir yana tamamen soyutlamaya çalışın kendinizi, aklınıza geldiği an kumar oynamak, başka bir işe hemen yönelin. Bazı arkadaşlarım böyle böyle bıraktı.Gerçekten son günlerdeki büyük sorunum bu. Nasıl bırakırım?
Etkili olmadı maalesef.Daha 15 yaşımda kumar bağımlısı oldum bu yaşımda 10bin liradan fazla kaybetmişimdir bırakamıyorum bu illeti 2 gün önce sevdiğim hanfendi adına yemin ettim bir daha oynamam diye inşallah etkili olur.