Daha 15 yaşımda kumar bağımlısı oldum bu yaşımda 10bin liradan fazla kaybetmişimdir bırakamıyorum bu illeti 2 gün önce sevdiğim hanfendi adına yemin ettim bir daha oynamam diye inşallah etkili olur.
Bayağı etkili oldu bu arada normalde günde 1 en az 50 100 atardım 2 gündür hiçbir şey kaybetmedim güzel taktik bence.

Gerçekten son günlerdeki büyük sorunum bu. Nasıl bırakırım?
Hocam gelin 200 200 bonanza girelim katlarız jngfdhgdhg. Şaka bir yana tamamen soyutlamaya çalışın kendinizi, aklınıza geldiği an kumar oynamak, başka bir işe hemen yönelin. Bazı arkadaşlarım böyle böyle bıraktı.

Bence bir uzmandan destek alın. Tabii ki klasik olacak ama buradaki önerilerimiz mutlak çözüm olmayabilir. Ama bana kalırsa ilk önce kumar bağımlılığını ve beyni iyice anlamanız lazım.

Hocam inanın ki böyle bağımlılıkların ne kadar iradeyle alakası olsa da bir yönden o kadar ayrı. Bağımlılıklar beyine kısa zamanda büyük bir haz verdiği için beyinin ödül mekanizmasını bozuyor. Eğer yanlışımda yoksa gitgide bırakılması daha zor oluyor.

Dostum kumar yüzünden halamın oğlunun hem hayatı hem itibarı bitti bunların hepsi tezgah ilk başta kazandırıp sonra kandırıyorlar he bunu bilipte oynayan adam salaktır.