Paran bitince bir anda kesiliverir bağımlılığın. Veyahut paran bitmeden kendine hakim olmalısın.

Yardım edin Growtopia'da para harcamayı durduramıyorum. Sabahtan beri 2 bin tlm gitti.

Dostum madem bu kadar para ayırabiliyorsun, vaktin varsa worldlerden acces al hem vakit öldürürsun hem de cebine harçlık koymaya başlarsın. Bilgisayarımı o oyun sayesinde aldım çok şeyler kaybettirdi yine de tavsiye etmiyorum ama uzaklaşıyorum diyorsan ve seviyorsan üsttekini yap.

Paran bitince bir anda kesiliverir bağımlılığın.

Yok öyle olmuyor. Önce bankaya sonra çevrene borçlanıyorsun. Aldığın para bitince bin yalan söyleyip çevrende kimse kalmayana kadar ne kopartıyorsan kopartıyorsun. Benim izlediğim belgesellerde kumar bağımlılarının sonu hep böyle bitiyor. Durabiliyorsa dursun ama bu arkadaşta o kontrol mekanizmasının sağlam olduğunu düşünmüyorum.

Kumar kadar saçma sapan bir şey yok gerçekten, bak işin özeti bedava peynir fare kapanında olur. Umarım bir an önce bırakırsın dostum. Benimde gerçek olmasa da oyun içi sanal kumar bağımlılığım vardı geçen sene, hatta para falan bile yatırmıştım ama sonradan çok şükür bırakmıştım.