Winner

Üstün
4-5 gün üst üste ekran sürem 3 saati falan geçmiyor. Fakat dayanamıyorum bir türlü. Sürekli ekrana bakasım geliyor. Oyunları bırakıyorum, YouTube'a bakıyorum. Forumu bıraktım bildiğiniz gibi 5 ay girmedim bu sefer sosyal medyaya bakmaya başladım. Sosyal medyaları kapadım bu sefer Instagram'a Twitter'a hesapsız webden bakmaya başladım. Sırf bunlardan dolayı 3 kere mezuna kaldım. Akıllanmıyorum, ne yapmam lazım? Zengin falan da değilim hayatımı kurtarmak için okumam lazım. Tuşlu telefon falan iş yapar mı?

Screenshot_20260205_182703_com_google_android_apps_wellbeing_DashboardActivity.webp

4-5 gün üst üste ekran sürem 3 saati falan geçmiyor. Fakat dayanamıyorum bir türlü. Sürekli ekrana bakasım geliyor. Oyunları bırakıyorum, YouTube'a bakıyorum. Forumu bıraktım bildiğiniz gibi 5 ay girmedim bu sefer sosyal medyaya bakmaya başladım. Sosyal medyaları kapadım bu sefer Instagram'a Twitter'a hesapsız webden bakmaya başladım. Sırf bunlardan dolayı 3 kere mezuna kaldım. Akıllanmıyorum, ne yapmam lazım? Zengin falan da değilim hayatımı kurtarmak için okumam lazım. Tuşlu telefon falan iş yapar mı?

Eki Görüntüle 224633

Tuşlu telefona geçerek geçirebilirsiniz. Bu arada kesinlikle fesatlık olmadan meraktan soruyorum. Özel bir sebebi yoksa sadece 1 günde 5 saat Google'da ne yaptınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tuşlu telefona geçerek geçirebilirsiniz. Bu arada kesinlikle fesatlık olmadan meraktan soruyorum. Özel bir sebebi yoksa sadece 1 günde 5 saat Google'da ne yaptınız?

Webden X'e girdim diyor ya hocam.

Ders çalışmak için evden çıkın ve diğer insanların ders çalıştığı yerlerde çalışmaya çalışın. Kütüphane olur, ders çalışma kafeleri olur. Telefona baktıkça utanacaksınız ve diğerleri benim önümde psikolojisine gireceksiniz.

Ders çalışmak için evden çıkın ve diğer insanların ders çalıştığı yerlerde çalışmaya çalışın. Kütüphane olur, ders çalışma kafeleri olur. Telefona baktıkça utanacaksınız ve diğerleri benim önümde psikolojisine gireceksiniz.

Heee kaçırmışım orayı sağ olun hocam.

Hocam o gün kütüphane kapalıydı. Zaten 10-22.30 arası sadece molalarda bakıyorum.

Hocam o gün kütüphane kapalıydı. Zaten 10-22.30 arası sadece molalarda bakıyorum.

Ders çalışma arkadaşınız var mı? Kendini kıyaslamak gibi değil de günlük neler yaptığınızı paylaştığınız bir arkadaşınız olsa "Telefona bakmayıp ders çalışmalıyım." zihniyetine girebilirsiniz belki. Hep ders çalışma üzerine örnek veriyorum ama YKS'ye çalışıyorsunuz değil mi?

Ders çalışma arkadaşınız var mı? Kendini kıyaslamak gibi değil de günlük neler yaptığınızı paylaştığınız bir arkadaşınız olsa "Telefona bakmayıp ders çalışmalıyım." zihniyetine girebilirsiniz belki. Hep ders çalışma üzerine örnek veriyorum ama YKS'ye çalışıyorsunuz değil mi?
Hiç arkadaşım yok. Evet 3. mezunum dediğim gibi.

Gerçek hayatta olmasına gerek yok hocam, sanaldan ders çalışan ve hedefleri olan insanlarla tanışabilirsiniz. Ben de bu aylarda bunalma noktasına gelmiştim ve YouTube'dan biriyle tanışıp arkadaş olmuştum. Kütüphanedir odur budur hepsinden iyi gelmişti. İşin sonunda ikimiz de karlı çıktık :)

Onun dışında stayfree diye bir uygulama var, onu kullanabilirsiniz. Uygulamaya özel ekran süresi ayarlayabiliyorsunuz. Onun dışında ayarı kapatırım derseniz de ayar kapatma için kilitleri var, örneğin kilidi açmak için neden kilidi açmamamız hakkında bir paragrafı tekrar yazmamızı istiyor. İnsan da bunu yazmaya uğraşamam deyip kapatıyor geri :D

Neredeyse aynı dertten muzdaribim 3.kez gireceğim bende, ekrandan çok bende odaklanamıyorum sosyal medya falan da yok sınıfımdaki herkes tıpa dişe girdi bir ben kaldım biraz da oradan moral bozuluyor. Ara sıra yanındaki kişilerin geldiği yerler geri kaldığını düşün hatırladıkça başka alakasız şeylere girme hevesin kalkar.