Makaleler
1
Yer
Üniversiteler, Dumlupınar Blv. 1/6 D:133, ODTÜ
Merhabalar. İnanılmaz derecede sürat bağımlısıyım. Kurtulamıyorum. Süratten kaynaklı çok fazla dostumu kaybettim. İnanılmaz derecede kazalar atlattım. Saniyelerle, bazen santim farklarla ölümlerden, ciddi yaralanmalı kazalardan kurtulduğum oldu. Normalde sürdüğüm araçta birisi varken, sürdüğüm motosiklette artçım varken asla hız yapan birisi değilim. Fakat bugün şeytana uydum. 180 kilometre gibi bir hızla ciddi bir kaza atlattım. Yanımda 2 arkadaşım vardı. Bugüne kadar çok kaza atlattım ama bu kadar çok korktuğumu hatırlamıyorum ve genelde atlattığım kazalarda yalnızdım. Daha öncesinde kaza da yaptım. Hem motosiklet, hem arabayla. Yaralandığım da oldu. Fakat kendime engel olamıyorum. Artık motosikletimin hızı, arabamın hızı beni kesmiyor. Değiştirmek istiyorum, bir bahane bulup kalmaya zorluyorum kendimi. Sürat bağımlılığımdan kurtulamıyorum. Bu konuda psikolojik destek falan almam mı gerek, ne yapmam gerek? Yakınlarımı kaybettim, kazalar yaptım, paralar kaybettim, bunların hepsi oldu.

Geçmiş olsun. Arabayı satın ya da düşük model bir araba alın ya da elektrikli bisikletlerden. Veya arabanızda akıllı hız limitleyici varsa onu kullanın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun. Arabayı satın ya da düşük model bir araba alın ya da elektrikli bisikletlerden. Veya arabanızda akıllı hız limitleyici varsa onu kullanın.
Daha düşük model almamı gerektiren bir durum yok çünkü zaten düşük model. Ondan dolayı hız limitleyici falan da yok.